keruvin Konu tarihi: 3 Temmuz 2010 Paylaş Konu tarihi: 3 Temmuz 2010 Salam millet! Menim bir problemim var bilmək istəyirəm ki, XP olan HDD-yə LİNUKS-u yukləyə bilərəm ya yox.(Ümümiyyətlə bu mümkündürmü) Əgər mümkündürsə xahiş edirəm ətraflı yazasınız. Kömək Kömək edən olsa minnətdar olaram!!!! Linuks distribyutivi Linuks Linpus 9.4 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2010 niye olmurki linux-da windos kimi bir sistemdirde..... hard disk yaddasdi ne istesen yaza bilersen linux windows macintosh ve s. Linux istifadecileri ucun bed xeber linuxa troyan virusu dusub bu o demekdirki eger bir dene cixdisa arxasi gelecek ************************************************************** Tezlikle Windows XP Pro VuSaL Edition 2010 ************************************************************** Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
keruvin Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2010 Köməyin üçün sağ OL! (mən linuksda təzəyəm suallarım hələ çox olacaq) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakudza Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2010 eyni hdd-ye 2-den artiq OS yazmaq meslehet gorulmur.. 2-dene OS rahat yazmaq olur .. problemsiz.. Meselen hdd-de xp varsa ona linux yazmaq olar.. ama ehtiyatli olmaz lazimdi .. Linux-un install olunmasi 1 az basqadi .. Windows ailesinde sabit diskler ntfs ,fat olurdusa Linux-sa swap ,ext kimi olunacaq... ve 2 razdel lazim olacaq.. her halda 1-ci bos 1 hdd-de yoxlasan yaxsidi .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2010 jakudza'nın qeyd etdiyi kimi HDD'da əlavə başqa bölmələr lazım olacaq. Adətən fayl sistemi ext3 olur. Əgər təzə başlayanlardansansa məsləhət əvvəl Live CD dən daxil olub, tanış ol. Sonra istəsən pramoy elə Live CD'nin içindən ustanovkaya başlaya bilərsən. Daha sonra Linux'ların dostu Grub, Lilo və s. kimi yükləyicilərlə tanış olacaqsan. Linux çox maraqlı sistemdir. İstifadəçini prodvinutiy user olmağa məcbur edir. %) Vusal, Narahat olma, artıq Linux üçün də AntiVirus çıxıbdır. )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2010 yox men narahat olmuram ama windows xp-in yerini hecne vermez ne var e linuxda i love you win XP Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
keruvin Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2010 Men linuksun bizi daha cox oyrenmeye mecbur etmesi haqqindaki fikirle tamamile raziyam! Maikrosoft reqabetde udmaq ucun artiq windowsu "el vurma ishlesin" prinsipi uzerinde gurur !!))))) { bu ise oyrenmek ,inkishaf baximindan hec ne ved etmir ......mence}.Linuks-un cetin oldugunu ise artig gordum ))) {amma bu meni qorxuda bilmez}. Men Linuksu yukledim amma bu mene baha basha geldi. Ilk evvel adi avtorun ishe dushub yuklemeye bashladi, {xp-deki kimi} 78% yuklendikden sonra yuklenme dayandi ve bu yazi cixdi Gonqratulation The Operatinq System has ben succes fully restored. Press EXIT to quit the program. Bundan sonra men kompu sondurub tezeden ishe saldim adeten 2 ES olanda avvalca hansinin yuklenmeli oldugu haqqinda sorgu cixmalidi amma avazinda gara fon ve bu yazilar cixdi .((((( L99 99 99 99 99 99...................................intel UNDI,PXE-2.1 build 082 Copurigt © 1997-2000 intel corporation for Realtek RTL 8111B/1823AGiqabit Eternet Controller v2.04(060123) PXE -E61: Media test failure ,check cable PXE-TSV: Exiting PXE ROM {Ingilis dilinde pis bilirem bunlari basha dushmedim} Bashqa sozle sistem cokdu formatdamali oldum yeni ES-de ise azeri shrifleri ishlemir {uzurlu sayin} He birde sistem yuklenende grafik shekiller baxilirdi ve onlarin birinde 64-bit support yazilmishdi bundan ola bilermi!!! Komeyinizi esirgemeyin! {uzun-uzadi yazib bashinizi agridiramsa bagishlayin})) LIVE_CD dediyin mende yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2010 Adətən bir çox Linux əməliyyat sistemində işləyən sistemlərdə Live CD olur. Bəzən isə olmur, eləcə ustanovkasız açılır... Misal üçün... openSUSE Linux Mint 8 Helena BackTrack 4 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
keruvin Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Yazdiqlarina gora SAG OL!! Ancaq bunun niya tam yuklenmediyini basha dushmedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 sen Linuxsu yukleye bilmedin hele? axi asandir onu format etmek dostum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
keruvin Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Yukleye bilmedim!! Butun olanlari yuxarida yazmishham, problem odur ki bu zibil tam yoxxxxxxxxxxxx 78% yuklenir! Bu Linpus Linuks Cin istehsalidir bu da onlarin dili kimi qelizdir deyesen)))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 sen isteyirsen Linux Ubuntunu yukle Burdan yukle qeseng sistemdir islemeside qesengdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
keruvin Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Mende Ubuntu var ustelik FREE BSD-de var .Men bunu yuklemek isteyirem amma alinmir.Artig iki disk deyishmishem hec ne alinmir .Mence bu 32 yox 64 mertebelidir ona gora yuklenmir (mence). Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 sende Ubuntu 10.04-du? senin CPU-nedir adi Intel yoxsa AMD Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
keruvin Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Birde bu diskde LIVE CD yerine LAST CD var amma o bom-boshdur. Mende 9.10-dur rus versiyasi. CPU Intel 32 mertebelidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 onda lap yaxsi Intel hemise 32 bit sistemle daha yaxsi isleyir microsft 64biti AMD ucun ciradib sende ubuntu var indi kompunda ISO fayli Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
keruvin Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Indi mende HDD-de yalniz XP-dir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 onu bildim deyiremki yuklediyin Ubuntu ISO formatindadi yoxsa diskini amisan yoxsa internetden yuklemisen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
keruvin Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Onu mene flashkada vermishdiler ,internetden yuklenmishdi ,men onu onu yuklemedim bashgasinin kompunda ishlemishdim onda mene geliz gorundular.Mene dediler ki, Linpus-un terminal ve consolu ishlemek ucun cox rahhatdir interfeysi de xp-ye oxshuyur, ona gora da onu yuklemek iseyirem. Ubuntu ve BSD-ni men cox rahat yukleye bilirem)) He Ubuntu ISO formatindadir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 menim basim temiz qarisdi sen indi hansini format ede bimirsen esas onu dene sen hamisindan danisdin mende uje hecne basa duse bilmirem sen Ubuntu-nu kompuna yuklemek isteyirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
keruvin Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 YOX! Men linpusu yuklemek isteyirem. Yeni bu Linpusu hec kes istifade etmeyib??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 sendeki Linpus 9.4 lite -di? en yaxsisi msn-e gel yadaki mail.ru vusalyusifov@live.com vusalyusifov@mail.ru Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
keruvin Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Sen opera brauzerinin IRS chatina gal kanal Lain Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 yox en yaxsisi msn yadaki mail.ru cunki burda yazmaq la hecne etmek olmayacaq gel mail.ru-ya Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
keruvin Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 MSN-deyem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.