Guest Vusal Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2010 msnime dostluq gonder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Mesaj tarihi: 12 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Temmuz 2010 Hmmm... Unutmuşdum deyəm ki, Linux və ya başqa əməliyyat sistemləri ilə tanış olmaq üçün VirtualBoxdan da istifadə edə bilərsən. VirtualBox Windows üçün ( 75.24 MB ) Əğər VirtualBox xoşuna gəldisə, bu haqqda ayrı mövzu aç. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakudza Mesaj tarihi: 12 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Temmuz 2010 1-ci defe oyrenmek ucun deyirdiler ki kubuntu yaxsidi .. ama ubuntu-da pis deyil .. http://kahyainsaat.com/ubuntu/ bu sayta bax .. orda maraqli seyler vat .. Turkiye turkcesindedi .. ve ubuntunun resmi sayti ve basqa ubuntu saytlari var .. google-da axtar .. ingiliss saytlaridi .. google-translaterle tercume ele oxu .. bu zamanda malumat qitligi yasamaq 1 az cetin meseledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 27 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2010 bes ubuntunu nece silmek olar kompdan men bidefe yazdim sora sile bilmedim farmat etdim hemde ubuntuda nese olcunu 1280*10224 de qoymaq olmurdu yeni yox idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 18 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2011 Ubuntu 10.04, Mint 8 Helena ve Mandriva----bawlayanlar u4un bunlar daha yaxwidi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Salamlar men de Linux dicki almisam amma ne qeder eledim kompu onnan format ede bilmedim onu kim bilir yazsin zehmet olmasa. Onu daqeyd edim ki diskin usdue bele yazilib. POWER PACK LINUX 2008 64 bit. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 8 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2012 linux-u internetden yazib vindows ile evez etmek olar? yeni biri olsun tek linux birde bu proqramlar linux-da ishleyecek? yoxsa onun ucun bashqa proqramlar yazmaq lazimdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.