Sefa Aslanov Konu tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 31 Temmuz 2012 Salumn Aleykum men komputer ve telefon ucun Azan proqrami hardan yukleye bilerem?komputer windows 7 64bit telefonun arkasi ise samsung Gt-S5230-du . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Athan (Azan) Software Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 qaqa men bunu yukleye bilmedim nece edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Burdan Yukle Bacarassaz ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Əgər həmin saytda qarışıqlıq çaşdırsa burdan yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 qaqa baguisla ama yukleye bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 qardaş, mən verdiyim linkə gir. yaşıl download now sözünün üstünə vur... təzə səhifədə bir az gözlə... yüklənmə başlasın... əgər avtomatik yüklənmə başlamasa click here yazısının üstünə vur, yüklənmə başlasın... aaa mən indi yoxladım nəsə alınmır, gözlə indi link qoyacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 cox sagol qaqa yukleme verdim gorek yaza bileremmi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 buyur ən rahatı burdan yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 qaqa yukleyirem bele olur http://www.share.az/e5woy7b1cmqv/Azan.avi.html videosun cekmisem baxin gorek neden olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 orda yazılıb ki proqram files papkasına daxil olun, Azan işarəsinə klik edin... qalanını başa düşmədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Simmer qaqa sen bura ureyivi bowaltmaya gelmisen?.Ne qeder sual veirrsen birazda komek edesen blke .Sehv bawa duwmuyunaaa ele-bele yazdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 qaqa komputerden ele de yaxsi bilmirem bilsem niye?cavab vermirem birdeki arada cavab verirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Simmer, kefini pozma... Burda heç kim birdən birə kompüteri öyrənməyib... Elə vaxt olub ki, əlimi mişkaya vurmağa ehtiyat eləmişəm ki, birdən nəsə olar... Sən nəyi öyrənmək istəsən yaz... başqa şeyləri fikirləşmə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 cox sagol qaqa Allah razi olsun meni basa dusduyun ucun minnetdaram qaqa men bir komputerde iki emeliyyat sistemi isletmek isdeyirem ama nece edim bilmirem sen ne meslehet gorursen?xais edirem bildiklerini yazda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Acdigin movzuya aid daniwmalisan adminler xeberdarliq edir .Bawqa movzu ac komeklik edek) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 qaqa yaza bilmedim sebebi is budur http://www.share.az/e5woy7b1cmqv/Azan.avi.html videosun cekmisem baxin gorek neden olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Heç kim hər şeyi bilmir. Heç kim də ilk gündən heçnə bilmir. Hamı sonradan öyrənir. Qardaş da İnşAllah hər şeyi öyrənər. Bu videya bax çətinlik çəksən yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.