xDDD Konu tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 31 Temmuz 2012 Salam Mən dünən whatsapp programı yükləmişəm telefon üçün çox yaxşı programdı ama mənim kiçik bir problemim var..Telefonum Nokia E5 di programı bağlıyandan sonra öz özünnən internetə qoşulur və konturu aparır Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Düzdü o proqram yaxşı proqramdı ama konturu aparması işi pisləşdirir... Onun funksiyası o cürdür... Yeganə həlli yolu silməkdir... dostlarımdan bəziləri işlətdi, o funksiyasına görə məcbur qalıb sildilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDD Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 he duzdu qaqa ama men birsey tapdim internetden yoxladim alindi demeli azercell ve ya bakcell Acces pointlerine kod qoyursan onda kodu yiganda acilir oz ozunnen acilammir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 təki işin düzəlsin... mümkünsə onu necə elədiyini burda paylaş... axtaranlar, ehtiyacı olanlar istifadə etsinlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDD Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Çoxsağol,əlbəttə paylaşıram indi Mən əsasən ingili dilindən istifadə eliyirəm ona görədə ingiliscə paylaşacam.. Control panel-->Setting-->Connection-->Destinations-->Internet-->Daha sonra hansı mobil operatorundan istifadə elyirsizsə onun özəl Access Point-i var,məsələn məndə Azercell di azercelli seçirəm Optionsu seçin -->Edit-->User name (istediyiniz bir adi yazin)-->Prompt Password (yes olaraq deyisdirin)-->Password (daxil olun ve istediyiviz parolu yazin ama parolu unutmayin)-->Authentication (Secure olaraq deyisdirin) Ümidvaramki sizədə yardımçı olacaq.. Mənim bu mövzunu açmaqda məqsədim başqa yolu varsa tapmaqdir =) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Çox sağ ol... başqa yol bilən olsa çox güman ki bu mövzunu görən qardaşlar paylaşacaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Whatsapp həmişə net-də olur.Ona görə knt gedir.Kimsə yazsa sms kimi gəlsin. Amma Mb tarif paketi alıb rahat işlətmək olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Səndən xəbərsiz internetə girişi istənilən proqramda bağlamaq üçün sadə üsul var. İnternet sazlamalarında giriş nöqtəsini dəyiş ki, telefon internetə qoşula bilməsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.