Ramil_645 Konu tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 31 Temmuz 2012 salam men de windows 7 enterprise x64 du komputerin rami 6 Gb di virtual pc diyir ki 3.7 Gb rami olan virtual pc qura bilersen normalda 4.8Gb ramim bosh qalir amma men windows virtual pc de hech 2 ramli virtual pc acha bilmirem eyni sheyi virtual boxda da eledim error verdi diyir yeterince system resursu yoxdu. evvel home premium idi onda virtual box da istediyim ram da ishliyirdim amma sonra format eledim enterprise yazdim indi bu problemle uzleshdim.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Qaqaw Demeli Problem Sistemden di... Program Normal Iwleyir... ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramil_645 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 onda yene deyishim emeliyyat sistemini? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Senin Ucun Ele Vacibdi? Mende Evvel Domasnya Bazovaya Idi Owibka Verirdi Indi Maksimalnaya di Iwleyir... ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramil_645 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 ok onda ultimate yazaram komeye gore chox sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.