Faiq Əhədov Konu tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 1 Ağustos 2012 Salam mene bu program haqda genis video lazimdi iwletmek isterdim bu programi deyilene gore bu program kompyuterde olan veyaxudda olmayan drayverleri axtarir tapir ve gostererek linkini verir men misalcun indi programi acdim start scan eledim drayverler gelir update deyyir ele ama mene kompyuterde olmayan drayverleri tapib yazmir bunu nece eliye bilerem? Men bunu elexsus blutuza gore elyiirem ona goreki bilmek istiyirem bunda blutuz drayveri var ya yox onu aydinlawdirmaq istiyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 qaqas, evvelce saytina gir qeydiyyatdan keç, proqrami yukle, axtaris verende login parol yerine qeydiyyatdan keçdiyin melumatlarini yaz... qalanını özün biləcəksən rəsmi sayt Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 SlimDrivers çox sadə və effektli proqramdır..Formatdan sonra sağ əlimdir.. Sadəcə qeydiyyatdan keçmək lazımdır..Və bundan sonra Maksim dediyi kimi hər şey asan olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 dostlar men dediyiniz kimi elemiwem qeydiyatdanda kecmiwem fiko_89 adiyla indide programi aciram ama orda menden login parol istemir sadece awagida start scan var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Start Scan-a bas..orda işlək olmayan driverləri göstərəcək..onların qabaqlarında Uptade yazısı olacaq..ona klik et..sonra Create Respoint..daha sonra internet-dən yükləyir özü..və sənə install etmək qalır..bu qədər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 bes bu kompyuterde olmuyan blutuz drayverini nece goster onu hardan gore bilerem men kompyuterde olmuyan drayverleri bu gosterilenler hamisi kompyuterin ozunde olan drayverlerdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Birinci driveri yükləyənsən sonra sənə programa daxil olmağ üçün login parol yeri gələcək.Orda login parol yazıb hamısını yükləyə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 derdde orasidiki gelmirde brat mende bunu deqiqlewdirmek istiyirdim oncun video istedim ama start scan gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 məndə bütün driverlər yerindədir e..yoxsa göstərə bilərdim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 ele mendedeye qaqaw prostu bidene blutuza gore iliwib qalmiwam oncun onu burda axtarib tapmaq istedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 fiko_89, əvvəlcə start scan elə... onu edəndə yarımçıq dayanır və login-parol yeri gəlir... aşağıdakı şəkildəki kimi... 1343498658.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.