koemk Konu tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Ağustos 2012 Salam usaqlar mene Kohne rus cizgifilmi lazimdi deyesen adi cekmeli pisikdi amma yaziram bawqa srekden evvelki gelir menede kohne lazimdi div shahzadeni deyesen sevir. sonra sicanlar qacir balaca sicaninda eyninde boyuk koynek sicanlar 2kruq vurur bu hele 1ci kruqda dive chatir div qishqirir derjievo sicanda daliyca sozleri tekrarlayir belke baxanivizz var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Online video..buyur..yəqin ki, bunu deyirsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Buna bax Azəri. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 təsadüfən divin boynunda sehirli skelet başı yoxdu?! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 bunların heç biri deyil. onun dediyi köhne multikdi koemk, bu deyil ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 maksim tesaduf deyil he var deyesen usaqlar coxsaqolun amma dedim axi shrekin dostun istemirem seven_birisi qaqam bunada baxdimee amma burda sican varki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 seven_birisi o lap köhnədi... koemk-in axtardığı bir az müasir cizgifilmlər kimidir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 ne muasir ade menim mamam baxibee o multikee men hele yox idim..Kohne rus cizgifilmidi..Sicanlarda var o multikde pisik zad yoxduyee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 koemk, mən bildim sən hansını deyirsən... pişik də var orda... pişik qırmızı çəkməli pişikdi.. siçanları tutmaq istəyir... oglanla qiz multikin axırında qaladan hoppanırlar əllərində skelet başı ...yuxarıdakı video sənin dediyindən də köhnədi... bu ona baxanda müasirdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 koemk, çox güman budur video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 sican varsa odu baxiram sizede eziyyet oldu dostlar saqooun Maksim bele bilirsen gonder bir baxaqda ureyim partdadi axi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 koemk, bax gör odu? menim sebrim çatmır baxmağa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 səbr elə... indi çalışacam tapım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 saqol ee odu Seven birisi..Oldum gulmekden tskler herkese tskler usaqlar internet dowland manager le yukleye bilmiremee onu nece edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 videonun tapılmağına sevindim... Əvvəlcə İDM-in işlətdiyin brauserdə aktiv olduğuna əmin ol... Əminsənsə video olan səhifəni təzədən aç... videonu qoş... IDM açılacaq və yuklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 koemk, dəyməz. Sən sağ ol. Firefox proqramını yüklə. sonra http://www.netvideohunter.com/ ünvanından addon yüklə, onunla video yüklənəcək. istifadə qatdasını videoda göstərəcəm indi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 seven_birisi, sən IDM-i yoxladın? mən yoxladım, yüklənmə başladı.. alındı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 maksim, mən İDM işlətmirəm. Xoşum gəlmir o proqramdan. Mən videoları addonla yükləyirəm həmişə. Aşağıdakı videoda qaydasını göstərmişəm. Addonu firefox proqramı ilə. http://netvideohunter.com/ adresindən yükləmək lazımdır Video dərs Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 koemk, mən dediyim cizgifilm budur bax buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 maksim, elə mən verən multikdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 seven_birisi, bıyy həə, bayaq başqa video paylaşmışdın ona görə paylaşdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 maksim verdiyin saytda cox rahat yuklemek qaydasi var.. amma bawa salardizda idm nedi?nece baxim ona? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 IDM - Internet Download Manager deməkdir..lap yuxarıda yazdığından başa düşdüm ki səndə var o. hə düz deyirsən.. ama qeydiyyatdan keçmək lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 men internet d.m le cox asand sade firefox u yukledim amma o multiki yukleye bilmirem..maksim hardan qeydiyyatdan kecmeliyem? aha seven birisi cox rahatdi yuklenir tsk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 mənim verdiyim videonun altında download düyməsi var... videonu yükləmək üçündür... onun üstünə klik edəndə qeydiyyat səhifəsi açılır... qeydiyyatdan keçmə, yalançılıq elədi o sayt... IDM ilə yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.