Guest natiqdizayner Konu tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 3 Ağustos 2012 Salam. Mən superferma.ru saytından oyun oynayıram. amma bu oyunun aylığı pulludur 5 manat. Bunu pulsuz bir yolun tapıb oynamaq mümkündür ? Oyun alawar-dandı. Əgər bu sual foruma qadağandırsa sualımı silərsiniz. (Cavablarınız üçün öncədən təşəkkür) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 mende onun diski var yeqin saytida olarda hm? tam pulsuzdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest natiqdizayner Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 bu elə oyun deyil. onlinedi internetdə adamlarla oynayırlar.. aktivatsiya belədir ggh.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 ... superferma oyununu alawar.ru saytından yükləyib,craxk edib müddətsiz oynamaq olar.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest natiqdizayner Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Mehdi elə iş orasındadı ki onu etmək olmur. əvvəl olurdu. indi dəyişiblər. zapuskatorda aktivatsiya gəlmir. sayta girib aktiv edirlər.. amma pulsuz etmək olurmu sualın vermişdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 ... alawar.ru saytından götürdüm... aşağdakı açarla crack elədim.... antialawar.rar - 5.3 MB ... full oldu... bu da video... ... qeyd : əgər bu oyun deyilsə , onda həmin oynun alawar.ru saytında olan linkini göndər baxım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest natiqdizayner Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Çox təşəkkür. Amma bu crack-ı bilirdim. Amma bunu edəndə olmur.. Proqram cracksızda açılır.. lakin login parolu yaandan sonranı aktiv etmək lazımdır.. Başlıqsız.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.