Hacker-8km Konu tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 3 Ağustos 2012 noutbuku format edenden sonra yandiriram bele bir yazi gelir. nece edim bu yazi gelmesin? qeyd-emeliyat sistemi windows 7 2012-08-03_153248.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 windows 7den kim xeyir tapibeeee proqram file de neise zedelenib deyesen ehh xeyirsiz win 7di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Hacker-8km, sən qaydaları bilirsən ax. Təcili baxın adlı mövzu açma. Mövzunun yeri də səhv idi. Yükləndiyin Win7 mod olunmuşdu? Punto Switcher proqramını sil, yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 seven birisi-bagisla telesik oldum ona gore basligi ele yazdim ama cox sagol basligi deyisdiyin ucun. proqrami tapib sildim. problem hell olundu. asagidaki sekle bax bu nedir 2 dene program files var onun birini nece silim? 2012-08-03_155342.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 HackeR-8km, dəyməz. X64 sitemdə programfiles 2dənə olur (biri 32 bitlik üçün , biri 64 bit üçün) . deyəsən tam format etməmisən çünki Windows.old qovluğu da var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 nece edim indi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 heçnə etmə. bu nirmal haldı. yəni 32 bitlik proqram yükləsən qbağında (x86) yazılan qovluğa düşəcək. Windows.old papkasını dəqiq bilmirəm necə etmək lazımdır. Məndə olmuşdu, həmin papkanı sildim sadəcə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Windows.old format duzgun aparilmayanda olur...Sen formati kompu sondurub elemisen ya bele ..Birde format zamani C-D diskini secmek yeri gelende sen C-diskini format edib sora windowsu ora yuklemeli idin.Sen ise elememisen yazi gelib ok elemisen ve bu windows.old cixib.Indi senin kompyuterinde 2 dene windows var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 arabesk-nece defe format etmisem hec bir problemim cixmayib. ama nedense bu defe cixdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 yoxee windows.old papqasinin cixmasinin sebebi.Format ederken windowsu yazacagin yeri formatlamamandi.Deyeceyim bu qeder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.