Alxan Bayramov Konu tarihi: 4 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Ağustos 2012 Salam Www.Windows-Az.Com men lazimi bir fayl yuklemey isteyirem amma hemin fayl FileIce.Net saytina yerlesdirilib. Orda Premium Accountum olmadigina gore de mecburam Regular Dowload edim ancaq buna basanda Survey deyilen sey gelir ve tamamla gelir hemin yere gelirem ve tamamlaya bilmrie m5 Azn isteyi. Yaxin dostumnan sorusdum mene dediki Bunun ucun FileIce Downloader Programi var amma ne etsimse tapa bilmedim hetta tapdim amma Winrar-in icinde oldugu ucun ve winrar-a parol qoyuldugu ucun tapa bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2012 Aleykum salam... Yükləmək istədiyin faylın linkini bura yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2012 gozle brat yaziram budu mene bu fayl lazimdi http://fileice.net/download.php?file=pmd0 bax budu qaqas zehmet olmasa yuklede bunu xaiw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2012 Qaqaş, o sayt aldadıcı saytdı... hətda qeydiyyatdan keçib o saytda nəsə paylaşsan öz paylaşdığını da yükləyə bilməyəcəksən ...sən axtardığın faylı başqa yerdən axtar ya da adını yaz tapmağa çalışım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2012 RAR.ZIP Password Cracker v3.9_Stable.rar mene bu lazimdi amma basqasi yox a ancax bu tapsan sevinerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2012 buyur qaqaş yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.