Hacker-8km Konu tarihi: 6 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Ağustos 2012 mene bu mahninin mp3 formati lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Antivirusu sondur gor bunu yukleye bileceksen? LINK Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Point-Blank, mən ora baxdım ama yükləyə bilmədim... burdan yüklə Hacker-8km, mesajlarını sil. o günkü mesajına cavab yaza bilmirdim... onu tapa bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 gozle cevirim mp3 e verim ele isteyirsen? deyesen mene ehtiyyac qalmadi))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Men uje cevirmisdimki mp3-e gordum Fizuli paylasdi. Sagolsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Point-Blank, (Rauf) dəyməz, xoşdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Maksim_252-tesekkur brat mene maraqlidi ne qeder youtube-mp3 converterde eledim alinmadi goresen niye? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Hacker-8km, dəyməz, xoşdur. Nəsə problem var saytda. gah işləyir, gah işləmir... mən də yoxlayanda işləmədi... Məcbur videonu yükləyib convert və upload elədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last_Host Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Mən Aslanın başqa bir mahnısını istəyirdim, amma tapa bilən olmadı. yarımçıq versiyası youtube-da var. Amma mənə tam full versiyası lazımdır. Adı Aslan - Of Aman Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.