Alxan Bayramov Konu tarihi: 6 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Ağustos 2012 Bir Daha salam Windows-az.com ehli bagislayin sizi yene narahat edirem men videoya baxdim ve (pes2012) ve olkelerden Azerbaycani gordum ve basqa olkelerde vardi.Dostumdan sorusdum o mene bunun Patch oldugunu dedi internetde ne qeder axtardimsa tapa bilemdim siz bele pacth bilirsizki icinde azerbaycan millisi olsun indiden tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Qaqaş pesin hər versiyasında Azərbaycan millisi var prosda oyunçuları yoxdu pesin 2011 versiyasında Vaqif Cavadov Twentedə oynadığı üçün vermişdi amma yeni update olunanda silindi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Pes2012 de yoxdu. oyuncular yoxdusa.Azerbaycan neye lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2012 Masterdə,Legendə və özünü yığanda milli lazım olur. Ən azından milliyətini seçmək üçün vacibdir bu. Özünüz yığa bilərsiz futbolçularımızı amma zəhmətli işdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.