spectator Konu tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Ağustos 2012 Salam cavablandırın mən necə edim ki delphidə hər şey paqlaq olsun yəni button zad qoyanda köhnə kimi görsənir..onu necə dəyişmək olar axı??qabaq edə bilirdim indi yadımdan çıxıb(( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Istediyin buttonu sekil kimi et delphide button yerine sekil sec i fso hazirdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
spectator Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 yox ay qardaş yene eyni şeydi bax bu videolarda buttonlara fikri veer birdene mənə ağ rəngdə canlı görünən kimi eləmək istəyirəm:bax burdaki kimi: ama Məndə burdaki kimidi qara fason : ????????????????????????? niyə cavab vermirsiz?????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Salam. Stil komponenti ilə olur. VCL Skin 5.02 Delphi 7 üçün yüklə qur istifadə et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
spectator Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Qardaş ilk əvvəl dediyin kimi qurdum alınırdı sonra proqramdan çıxdım yenidən girəndə kodda səhv tapdı şəkildəki kimi.bilmirəm nədəndi..Xahiş edirəm kömək et..birdə mən edirəm saxranit olunmur gərək hər girəndə temanı seçəsən.onu düzəldə bilərəm?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 spectator salam. Sən o skini yüklədikdən sonra source qovluğunda .dcr .int belə fayllar olur onu Delphi7 qovluğunda olan Bin qovluğuna köçür. Qaldıkı yadda saxlamaq qalmalıdı. Ola bilər proyekti yadda saxlamırsan ola bilər. SkinStore dən seç. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.