Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 ... hə , ps-lərdə olduğu kimi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 o da ki yoxdu.. day başqa variant qalmadı deyəsən.. Ustaya getməlidi... Yuxarıda ramdan şübhələndiyini yazmısan. Ram yanmış ola bilər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Istidəndi. Dünən notbuk düzəltmişəm. Eynilə sən dediyin ondada vardı. Problem dediyim kimi çox işlətməkdən, isti yerdə işlətməkdən olur. Tez qızır yanmır. Biraz soyuyur yanır donur qalır. Həlli üçün çalış sərin yerdə işlət. Çox naqruska salma. Ustayda ehtiyac yoxdu. İmkan varsa əlavə kuller al. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 ... bele fikirleşirem ki, ekranda problem olmasa onda ram xarab olub... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Zairov, İnşallah təkcə soyumaqla düzələr... görüm özü düzəlsə də ustalıq da olsa kuller alınmalıdır. Mehdi1998, ram xarab olmuş olsa yaxşı olar.. dəyişib güclüsünü qoşdurmaq istəyirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 ....ALLAH eləsin yüngül iş olsun....səndən iraq .elə olur ki,ramın ana plataya girən yeri xarab olur... ana platada həmin yeri düzəltmək olmur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Mehdi1998, bax indi qorxmağa başladım... bu ürəyə bu gün əməlli başdı naqrusqa düşüb O yer xarab olmasın, təzə ram lazim deyil, bu da bəs eliyər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Ramin problemiri sen rami cixarib tezeden taxsan duzelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 resad, kompüterin batareyasından başqa sökdüyüm yer olmayıb. Ona görə nəyisə qopartmaqdan ehtiyat edirəm... Dostlar, Hamınıza təşəkkürlər... Özü düzəlsə deməli qızmasındandır. Əgər ustaya aparmalı olsam problemin səbəbini burda yazacam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Uy daa demeli burdan bildim ki komputeri çox naqruzkaya salmaq olmaz men uje 1 heftedi komputeri sondurmemişem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Elnur, bəli, Olmaz. Özü də sərin yerdə olmalıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Narahat olma ventilyator ölmeyib ki serinledir bütün otağı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Elnur, təki problem olmasın. Dostlar gecəniz xeyrə. Çox sağ olun... görüm başıma nələr gəlir?! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Gecen xeyre qardaş. İnşallah her şey yaxşı olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Söndürməklə açmaq arasında vaxt çox keçdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2012 mayak18 hec sondure bilirki knopkada islemir ancaq bateraynan isleyir cixardir taxir duz izah etim maksim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Mende Pc-mi Satib, Apple noutbuku almaq isteyirdim... Deyesen alasi olmadim. Sadece olaraq, pc essek boydadi , cox yer tutur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Mayak18, Dünən klubdan gedəndən sonra qoşdum yenə prosessor xodlanır. əvvəlki kimi yandırıb-söndürən düymənin işığı və Caps lock indekatoru yanıb sönürdü. ekran aaçılmırdı. söndürmək üçün düyməni basıb saxladım 5 saniyə sonra söndü. said, düzdü, əvvəlcə sönmürdü, ama sonradan yenə yoxlayanda söndü... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Dostlar, kompüteri ustaya apardım, diaqnostikadan keçirdi. Dedi ki, o qədər qızıb ki kompüterin Severni mostu xarab olub.. 140 Azn Xərci var. bunu təmir edəndən sonra prosessoru yoxlamaq lazımdı. Əgər severni most prosessora da təsir edibsə ikisi bir yerdə 180 Azn xərci var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.