Noname_445 Konu tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 10 Ağustos 2012 hamiya salam. men ne qeder axtardim tapa bilmedim. belke de ola biler yaxsi axtarmamisam. xahis edirem komeklik edin nortona serial nomresi tapim. bilen varsa paylasin. evvelceden cox sagolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Norton Trial Reset-v3.3.1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 cox sagol seven_birisi. ALLAH razi olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Cümləmizdən İnşAllah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 seven_birisi bagisla seni yene narahat edirem. belke bilesen nortonun obnavleniya olunan yeri haradadi. yeni o obnavleniyalari hara yigir. men nod 32 de obnavleniya bolmesine girib hansi obnavleniyalari vurduqlarina baxa bilirdim. bes nortonda o hardadi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.