spectator Konu tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 11 Ağustos 2012 Axır ki dərslikləri izlədikdən və burdakı qardaşların köməyi ilə program hazırlamağa başladım və ilk programım məncə uğurlu alındı yükləyib baxa bilərsiniz.Fikirlərinizi gözləyirəm inşallah... SP Mini Player 1.0 YüKLə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Cox mubarekdi! Arxasi gelsin! Indi yukleyib, qiymet vererem... Vallah, ne deyim 4 musiqi oxutmaq istedim, mende nese acmadi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Tebrikler. Eyni men duzeltdiyim proqramdan duzeltmisen Amma arxafona sekil qoymusan. Mende youtubedeki videoda ele baxmisdim amma sekil buttonu olmadigi ucun paintde duzeltdim sekil qoyanda biraz birteher cixmisdi. Player.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Amma men nedense, hec bir mahni oxuda bilmedim... Sizde de beledi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
spectator Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Hə point Blank eyni ilə dediyin kimidi...) Rovşən qardaşın niyə acmasın ki Məndə windows 7 x32 di açdı başqa komp da yoxladıq açdı..Obiri qardaşlar da yoxlasın hələ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Rovsen orda + button var solda birinci ona vur mahnini sec. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
spectator Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Rovşən aşibka gəlir yoxsa Play klik etməmisən deyə oxumur?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Uğurlar qaqaş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 1. Mende de windows 7 x86-di... 2.Orada + isaresi var ee, onu basib mahnini secirem... 3. Mahnini secmeyimle beraber osibka gelir... 4.Ondan sonra proqram donur ve x edib, cixiram... О Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 spectator nee hazirladin?hansi proqramdan istifade etdin xaiw edirem komek et mende hazirlayimda mumkunse?video derslikde qoyda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
spectator Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Rövşən qardaş bir neçə kompyuterdə yoxladıq alındı əla işləyir.MCİ aşıbkası tanışdı.məndə də olurdu.Net Freamwork 4 yenilədim sonra düzəldi..Yenə deyirəm hər şey mümükndür inşallah digər qardaşlar da yoxlayarlar nəticəni yazarlar Simmer, Qardaş programı Delphi 7 ilə haazırladım həmin programdan başın çıxırsa səndə hazırlaya blərsən..yox əgər məluamtın belə yoxdursa Saytda həmin programı və Elektron dərslikləri yüklə yavaş yavaş öyrən.Məndə yeniyəm təzə təzə başlamışam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Men delphi haqqinda melumatim 0-dir. Ozum oz-basina qurdalasam, nese ede bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 100% ede bilersen hec dersliksiz youtubede baxsan hazirlamaqlarina duzelde bilersen. Men dersliksiz oyrenmisem biraz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Bele rahatdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
spectator Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Video budur Istesen baxarsan^Oz dilimizde de hazirlayaram video tam aydin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Bes men haradan yazim delphi 7-ni? saytdan yukledim, acilmadi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Delphi 7 lite yukleme Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Bes ne yukleyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Delphi 7 portable (yoxlamamisam) Bularida yoxlayarsan: Part 1 link Part 2 link Part 3 link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Delphi ile brauzer yiga bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Beli. Her sey kalkulyator brauzer download manager keyloggerr ve s. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 aydaa yukleyirdim, komp sondu........... bir de yukleyeceyem onda brauzer yigmaq ucun derslik gondere bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
spectator Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Buyur bu da Web Browse hazirlamaq ucun video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Tesekkurler, baxiram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 ... uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.