abdullayev007 Konu tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Ağustos 2012 Zəhmət deyilsə bu şəkilə nəzər salın. Orda hər hansı bir hərfi silib Ə hərfi yazmalıyam. Amma problem var ki, o hərflərin olduğu font kimi yaza bilmirəm, bunu kim bacara bilirsə xahiş edirəm mənə köməklik etsin. Təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Oyun tərcüməsi üçün lazımdı deyəsən bu. Çünki JAVA oyunları da tərcümə edəndə eynən belə etmək lazımdır. Ümumiyyətlə sən götür orada e hərfini fırlat ə elə. Ən optimal üsul budur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Hə, oyun tərcüməsi üçündür. PC oyunlarının fontları elədirki, dəyişmək olmur gərək pozub yerinə yazasan. Digər çox fontlarda sadədir, amma bunun kimi Photoşop bacarığı tələb edənlər də çoxdur. Ordakı hərflər kimi yazan font olsa idi pozub yazardım. Ya da hərfi yazıb ordakılar kimi effekt verməyi bilsəydim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Orada olan e hərfini kəs fırlar ə elə. Böyük ə üçün isə onu bir az böyüt və yerləşdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Elə problem odur da yazan zaman Arial fontu ilə yazılır, ordakı kimi yox, mənə ordakı kimi yazmaq lazımdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Sən məni anlamadın. Sən yazma. Orada olan hazır "e" hərfi var ha. Onu kəs fırlat ə elə. Heç nə yazma. Şəkildə olan e hərfini kəsib fırlat ə elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Kəsmək nə mənada? Dediyim kimi fonta hərfləri dəyişmək olmur. Deyəcəksən ki, bəs necə dəyişməyi fikirləşirsən. Rəngləmə ilə ordan bir hərf(lazımsızlardan) seçib qara ilə rəngləyirəm hər silinir, yerinə öz istədiyim hərfi yazıram amma yazan zaman hansı font olur olsun ordakı kimi olmur ordakı kimi etmək lazımdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 bax e herfi var onu kes cevir 180 derece sonra e herifni aralt sonra indi cevirdiyini kopi et ora Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Sən burada ə hərfini hara qoymaq istəyirsən? yeri de mən eləyim. Məni anlamadın yenə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 1345203545.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Dark Monster etdiyi kimi etmək istəyirəm, amma e hərfinin yerinə yazmayacağam başqa bir hərf seçəcəyəm, Dark Monster, o cür yazmaq üçün nə etmək lazımdır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Qardaşım sənə dedik də Hərfi kəsin fırladıb təzədən yapışdırırıq ora. Sən hansı hərfin yerinə istəyirsən de kömək edək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Kamal Mobilim Deyen Kimi EtdimCetin Doyul... Deyesen Tanimadin? (FaceBook:Araz Heyderov)^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 senin ne demek istediyini indi basa dusureme, amma bu font isinde elediki kesdin atdin ora duzelmir ki, gerek millimetri millimetrine ola bu fonta ona gore men ozum shexsi ə hərfindən istifadə edirəm gərək onu qoyam. şəxsi ə hərfi qoymaq istəyirəm, çünki başqa cür yaxşı alınmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Başqa çıxış yolu budur ki, bu şəkildə olan cədvəl kimi başqa fontlar ilə sözləri yarat. sıralama bu cədvəldə olduğu kimi olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 f.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Bu fontun adını öyrənə bilərsən? Öyrən tap yüklə kompyuterə vəssalam. HƏmin font ilə e yazıb çevirib ə edərsən. Bunu araşdır. Son çıxış yolu budur. Elə türklərin özündən soruş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Elə türklərdən birinci soruşmuşdum, kömək etmədilər mən də dedim ki özümüzünkülərdən niyə soruşmuram? Fontu bilmirik da əsas problem odu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Yaxşı söz deyərdim onlara amma susuram. Türklər çox paxıl olurlar. Ruslar kimi səmimi və paylaşımcı deyillər. Bu məsələni araşdıracam mütləq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Düzdü daha əvvəl kömək ediblər, yaxşıları da var. amma sözü ağızlarından kəlbətinlə alırlar. İstəyirlər ki, yalvaraq. Əminəm ki, bizim bacarıqlı photoshopcularımız var bunu iki dəqiqəyə edə bilərlər, hər hansı bir hərfi də ordakı hala sala bilərlər Umumiyyətlə OyunTərcümə qrupu olaraq, çox şeydə köməyə ehtiyacımız olur amma həmişədə onlara müraciət etmək olmur axı. Qrupumuzda da bacarıqlı insanlar(xüsusi) olmalıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Sən mənə bu oyunun adın de araşdırım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Sniper Elite V2 , inanmıram tapasan amma yene de tapsan de, sağol... Yazdım yaxın bir türk tanışa o da araşdırır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Sniper Elite 2\\Graphics\\Fonts bölməsinə bax. Orada oyunda olan şriftlər olmalıdır. Səndə agent varsa məni əlavə edək daha tez əlaqə saxlayaq. RM-WaRRioR@Mail.ru Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Ordakilara baxmisam yoxdu. agentde yoxam amma facebook hemise aciqdi, http://facebook.com/kamal.abdullasoy Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2012 Əlavə etdin məni agentə? Mən FB-də demək olar ki, olmuram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.