Jump to content
Forum Windows-az.com

Win 7 Ati Radeon Xpress 200m

alexsauza

Recommended Posts

hamiya salam,mende evvel xp de olan sistemi notebook vardi,men onu guclendirib sonra kekdim windows 7 satartere, daha sonra hec bi draver yazmdan dispetcer ustroystvaya baxdim,orda 2 dene nida isaresi vardi ama usb ile bagli idi,vga yerine baxdim ctandartnie video karti idi yeni notebookun ozunun driverni gormedim orda.

her sey isleyirdi ,sesi,usb yerleri yeni bir vga driverinden basqa. mence buna vga driveri yazilamyib cunki notebookda ekran bir cure gorsenir ,bulaniqlix var bir az.

bu driveri kim tapa biler windows 7 ucun olanini

Ati Radeon Xpress 200M

asaqida kompdan resimlerdi bilmirem deqiq driver yuklenib ya yox videokartin

ama mence bele bulaniqliq olmali deyil

68e08021b319.jpg

67a924642b92.jpg

a7aeaa2eb249.jpg

Proqramlar telegramda

Men Driver genius ,ve slim driversle yoxlamisam scan elemisem,slim driversde ne gelmisdise hamisi yukledim qurtardi,sonra yeniden yoxladim gosterdiki hamisi yenilenib driverlerin,onun ardinca driver genius yazdim,onunla axtaranda 6 dene driver cixdi olari yuklemek istedim,onlardan cemi 2 si yuklendi,4 unde zaqruska getmedi ne qeder yoxladim hemdeki hemin 4 denenin adlarna baxdim,vga ile bagli driver yox idi

Notebookun Modeli Samsung R40 dir

Qardawlarim, men kompyuterdeki pusk , zad vopwem kompun icindeki rus sozlerini azerbaycanca elemek isteyirem ozum bilirem ruscani yeni emene ele proqram deyinde zehmet olmasa RESHACKER proqrami var sadece men orda tercume eledim onu regedite girib tapmaq lazimdi axi.burda bir xeber var , salamlamani deyiwdirmek , onu deyiwdirmiwem , cox saq olun UIHOST-A girib ama o birilerinide bilmek lazimdi , sizden xahiw edirem cavab yazin sebirsizlikle gozleyirem

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...