Emil082 Konu tarihi: 22 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 22 Ağustos 2012 Salam bağışlayın narahat elədiyim üçün. Bir kompyuteri format eləmək üçün F9 vəya F12 düymələri ilə format menyusun açırıq. Lakin mənə xarici ölkədən kompyuter gəlib onu format eləmək lazımdır edə bilmirəm özündə windows var sadəcə olaraq yaxşı deyil ayrısın yazmaq istəyirəm F9 F12 digərlərin basıram format bölməsi açılmır kim bilir zəhmət olmasa yaza bilər mən necə edə bilərəm bunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 Kompyuter acilanda asagida melumat yazilir hansi knopka basmaq lazimdi. Sen F2, DELETE bulari da yoxla. Birdeki disk olmalidi disksiz format olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 QAQAM BILIREM DISKLE EDIREM DELETE MENYUSUNDAN HARDAN DUZELDIRLER ONU BILMIREM qaqam tezden yoxladim f2 ni basdim delete-ni vuranda acilan menyu acilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 notebooklarda bios f2 açılır, esc və yaxudda f12 ilə istədiyin fləşkanı və dvd ve.s bir başa seçə bilərsən.Biosa gir Boot bölməsindən Cd,Dvd yazılanı seç 1-ci əgər fləşkadısa onu seç bu qədər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 cox sagolun format menyusun acmadan komputeri yandirdim dvd yerinden girib eledim yazilir gorum ne gosterecek bele elemekle f12 ile girib elemeyin ferqi var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 Elə yaxşı deyil sən gir Biosdan Boot bölməsinə Diski seç yada esc və f12 yoxla hansı açılsa orda diski seç, əgər Bootdan açıqdısa görəcək diski yoxsa girib bootdan açmalısan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 cox sagol qardasim Allah razi olsun tesekkurler. ESC iledir format menyusu cox sagol. bir seyde sorusum sizden. notbook var idi HP usaglar oyun oynayirdilar onunla neyleyiblerse sesun xarab edibler. windows 7 /xp zver yazmisam sesi islemir o neden ola biler kalonkanin ozunden yoxsa driverden. driverdendirse windows yazilir niye islemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ağustos 2012 Buyur xoşdu Cümləmizdən Allah razı olsun təki köməyim dəysin Windows 7 dədə yazanda səs gəlmir Xp-ni yazanda? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2012 Movzu İçində Mövzu Açma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.