Tərlan Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Video kartın azdı ən azı 512 Mb olmalıdır. Sality virusunda McAfee Avert Stinger,Sality Remover proqramları ilə təmizləyə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Terlan, Sality bildiyime gore yoluxur butun proqramlara men kaspersky ile indi gorum duzelde bilecemmi. 39 dene tapib ureyim axib indi pis veziyyetdeyem bilmriem nece silim. her deyqe biri cixir ozude en cox isletdiyim proqramlara yoluxur Deyesen temizledim cunki kaspersky yasil reng oldu amma yene cixa biler virus neyse movzu icinde movzu acmayim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Nod32 və Kaspersky də təmizliyir salityni..Sənə verdiyim proqramlarla sality viruusun yerli dibli silə bilərsən. Nəysə mövzu başqa yerə gedir sən demiş ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 (he kaspersky ile sildim + de mcafe ile cox sagol) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 Problem hell olundu sildim GTA 4-u yeniden yazdim (amma basqa versiyasin). Sonra az tutulurdu game boosteri yoxladim ele suretlidiki zordu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 Zəhmət olmasa yüklədiyin Gta İV - ın linkini bura yazda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 Movzudan Kenara Cixmayin!!!Sexsi ismaric Ne Ucundu?!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.