Faiq Əhədov Konu tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 25 Ağustos 2012 Salam men odnaklasnik saytinda oz hesabima mahni video nece elave eliye bilerem? Diqqetinizcun tewekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Ekran Alıntısı.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 bes mahnini nece qaqaw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 2.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 cox sagol qaqaw cavab ucun ama men mahnini elave etdim bele bir wey oldu bunu nece duzelde bilerem? sekil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Çünki o musiqi sayıtda var ona görə yükləmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 nece saytda var qaqa anlamadim menim hesabimda ya nece? men istiyirem bu mahni hesabimda gorunsun qaqa bide onu soruwum senden bu video ucun qoydugun wekil vare men onu elediyimde ne dostlarim nede bir bawqalari gore bilmir ancaq ozum gorurem bu neden ola biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 verdiyiniz linkdəki kimi edin musiqini sonra sag terefde qelem isaresi var ona basib albom yaradin.ve asagida yazi olacaq onuda isareleyin fsyo hazir olacq. sekil qoymaqa gelende ..siz sekili harda yerlesdirirsniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 hansi wekli qaqam? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 ne sie sekili bos ver.sen men veren sekiledek(musiqi yuklemek ucun olan) kimi yenide ele.sonra dediyim et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 qaqa sen dediyin kimi eledim yene bele biwey geldli ekrana buda sekil bide siz bu wekilleri nece qoyursuz burda men ne qeder eliyirem link kimi yazilir sekil burda bu video ucun qoydugun wekil vare men onu elediyimde ne dostlarim nede bir bawqalari gore bilmir ancaq ozum gorurem bu neden ola biler? bu sualimada bir cavab yazda qaqaw zehmet olmasa day eziyetden kecib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Sekil yuklemek.2.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 qaqaw men mahnini elave eldim alindi ama indi hara elave oldu o tapa bilmirem Moya Muzikayada girirem ordada yoxdu sen dediyin kimide eledim qaqaw deyir sekil cox boyukdur hecmini azaldiramda yene eyni wey yazir sekil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Моя музыка da olmalıdır.çunki mən yükləyəndə ora düşüb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 men o qelem dediyin yere daxil oldum orda mahninin adini bide oxuyanini yazdim sonram teze albom yaratdim _RomantiC_ indide oncun baxiram yoxdu mahni onun icindedi Moya muzikada yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 qaqam Vallah ordan o terefini bilmirem.yalan deyerəm.amma başqa bilənlər olsa kömək edəcəklər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 cox sagol qaqam cavablara gore ama son biweyide soruwum eger bilirsense yazarsan bu qoydugum videolari menden bawqa hec kes gore bilmir onu nece duzelde bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2012 Ekran Alıntısı.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.