DarK_MoNSteR Konu tarihi: 26 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 26 Ağustos 2012 Salam Dostlar...Men Sayt Dizaynerliyi Oyrenmek İsteyirem...Bunun Ucun Adobe Dream Viewer Programını İşlədirəm. İndi Mənə Elə bir Sayt Lazımdı ki Orada Dream, DLE və S. ilə işləmək Mümkün Olsun...Mənə Hansı Saytı Məsləhət Görərdiniz...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2012 1 cisi bolmeni duz ac 2 cisi dle ni oyrenmek ucun dreamweaver kimi proqramlara ehtiyac yoxdur youtubeden dle ni qurmaq ve isletmek kimi derslikler elde ede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2012 1 cisi Sorry...Bilmedim Hara Acim...Uygun Gelen Burani Fikirlewdim... 2 cisi Men Meselcun DLE Yaxud DreamViwer Dedim Esasen DREAM ile Iwlemek Isteyerem Lakin Bezi Hallarda DLE-ni de Oyrenib Tetbiq Etmek Isteyrem...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2012 Onun ucun sen ancaq dersliklerden oyrene bilersen googlede axtar ama qabagina turkce egitim yazki turk dilinde rahat gelsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2012 Azer Derslik Var Sadece Tetbiq Etmeye Sayt Yoxdu...^^Mende Ona Gore Pulsuz bir Sayt Acib Onun Uzerinde Iwlemek Isteyirem...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2012 Bazan olmalıdı mən bilən bunun üççün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2012 Baza Neye Deyirsen Bawa Duwmedim eee )))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Mən sənə ilk UCOZ.RU saytını məsləhət görərdim.Bu saytın pulsuz ftp hostingide var və istifadəçilərinə müəyyən mb həcmində ftp server verir.Dizaynerliyi öyrənmək üçün ilkin addımlar ata bilərsən buyur istifadə elə uğurlar arzun edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 bu sayta daxil olub pulsuz sayt aça bilərsən. dream ilə işləmək olduğunu dəqiq deyə bilmərəm amma dle, tema əlavə edə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Maksm Bilirsen O sayt Meni Ne Qeder Srundurub 2 gun iwledim bir wey ede Bilmedim...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Bilirəm.. Əvvəlcə mən də sürünmüşəm o saytda.. Sağ olsun Point-Blank qardaş Dle ve tema istifadəsində kömək elədi... İndi dle istifadəsi yadımda qalıb [hide]ama tema yox[/hide] mənim saytım. heç nə yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 DarK_MoNSteR, 000webhost.com ile wordpress, dle, joomla, vbulletin, mambo, druppal, phpBB2, Xoops ve s. qurub islede bilersen (amma 1-in) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Maksim Senin Saytin Eladi...Ele Sayt Yaratmaq Ucun Derslik Var? ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 BRat Hecde o islere girisme,Sistemine Easyphp 1.8 yaz,Bax haa 1.8 versia,digerleri dle de error verir,he qur islet getsin, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Tewekkur Yoxlayaram...Zehmet Olmasa Link Vererdinde...Amma men Pro Istemirem EEE Meselen Maksimdeki Kimi Sayt Isteyirem...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 rsoft-az.tk Derslik yoxdu. Amma derslik hazirlayib qoyacam bura. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2012 Belə 1 dərslik var ama bilmirəm sən deyənə aiddirmi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Elmir Lazimim Oldu Amma O Deyildi...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 DarK_MoNSteR, indi mən dərslik hazırlaya bilməyəcəm. kompüterimdə problem var. Amma sağ olsun mənə də Point-Blank qardaş kömək etmişdi. Yuxarıda özü də yazıb.. Kömək edəcək İnşallah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Araz sənə hansı dərslik lazımdır Tk açmaq qaydası? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Haminiza Tewekkuler DLE Ile Sayt Acdim Maksimin Verdiyi Saytdan...Indi Isteyiremki Azerbaycanca Dle Yazim... Meslehet Gorursuz? Meslehetdise Link Verinde..^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 DarK_MoNSteR, bayaqdan burda mənim saytım kimi sayt hazırlamağı yazırdım.. Artıq görürm ki ehtiyac olmadı...Azeri dle 9.4 daxil ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 qardas azerice dil paketidi o atirsan dlenin language papkasina 9.6 ucun hele tercume edirem ama 9.5 ucun googleye dle 9.5 azeri yaz gelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Kimə lazım olsa istifadə edə bilər [hide] pulsuz saytı aç. Sonra da Dle 9.4 istifadə elə..daxil ol.. sonra onun içindəkiləri zip formatda yadda saxla.. sonra file manager> public_html daxil ol. ordakiların hamısını işarələyib sil. Sonra isə yuxarıdakı upload düyməsinə daxil ol.. Yüklədiyib zip elədiyin dle-ni upload elə. daha sonra sənin saytinadi.subdomen.com/install.php yazıb enter vur. Daha sonra MySql-ə daxil olub orda yazılar var. kodlar.. ordan yalnızca rəqəmləri copy edib saytinadi.subdomen.com/install.php daxil olan vaxt lazım olan xanalara yazmalısan.. daha sonra aşağıda adi sayt qeydiyyatı kimi qeydiyyatdan keçirsən.. Həmin səhifədə ən aşağıda yes/no olan bir pəncərə var. onu no elə Bu qədər.. sayt hazırdır... əgər nədəsə səhv elmişəmsə sorry..[/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Maksim Tewekkur Artiq Yaradib DLE icine Atdim...Indi Sadece Cox Wey Ruscadi Deye Bawa Duwmurem Yaxwi Ona Gore Azerice Istedim...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.