Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 DarK_MoNSteR, verdiyim linkdə dle 9.4 Azəri dilindədir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Maksim İstifade Etdim Dle-ni Azeri Diline Cevirdim... İndi Şablonu Editləmək İstedim Ə Yazılmır... Nə Edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 DarK_MoNSteR, editləməni bilmirəm. sən mən verdiyim linkdən dle 9.4 yüklədin? yükləməmisənsə bunu istifadə elə... Hər şey Azəri dilindədir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Maksim Təşəkkür Dle 9.5 Azerini Yuklədim İşləyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Dəyməz.. Təki işin düzəlsin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Maksim Indi Ele Bele Xeber Yerlewdirdim. Etrafli Bolmesine Vurduqda Avtomatik Olaraq Bu Sayta Yonlendirir Neden Olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Pulsuz Host almısan ona görə 404 ERROR verir...Sən dleni Yükləyəndə SEO-nnu bağla.. Yada sistem nizamlamalırndan daxil olub seo-nu bağlasan fso işləyəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Windows Master Boy Ondan Deyil eee...Link Duzgun Yerlewditilmeyib...Men Bir Soruwmaq Isterdim ki Linkleri Nece Duzeltmek Olar? Birde ki DLE 9.5 de Azeri Herflerini Nece Yazmaq Olar?^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2012 Seo-nu baglamalisan ondandi. Hele dersliyi duzeldirem InsAllah bir coxunun isine yarayar. Derslik hazirdi http://www.windows-az.com/forum/topic_7097 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2012 Point Blank Seo Nediki? Birde Commente Azeri Herfleri Yazanda Yazilmir eee...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.