•SaiD• Konu tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Ağustos 2012 Salam Eziz Dostlar men nividia nin yani video kartin driverini deyishdim amma indi sekilde gorduyunuz yere nividianin (control panel ) sinvolu gelib bunu oradan nece yigisdira bilerem hele win 7 tezeyem bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGION of DARKNESS Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 həmin bölmədə nastroit yazılıb ora bax orda simvolları aktif deaktif elemek var mən eləmişəm sadəcə indi ayrı yerdəyəm yoxsa dəqiq başa salardım.hə dediyim kimi elə alınacaq birdəki nvidianın üstündə sağı basıb exit eləmək olar amma o müvəqqətidi sonra yenə gələcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 (birdəki nvidianın üstündə sağı basıb exit eləmək olar amma o müvəqqətidi sonra yenə gələcək) bunu bilirem perezaqruskadan sora yene gelir amma istiyiremki o sin vol day gelmesin birde nastroykadanda elemey olmadi video olsaytdi yada sekille izah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Adsız.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Aze_danger mene birsey maraqlidi ben o qusu gotursen grafikada azalma olar goresen ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 yox narahat olma. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 ..saatın yanında vga-nın işarəsinin üzərindən bas...və ordakı menyudan nvidia control panel menyusuna gir..vga-nın proqramına açılacaq...proqramda yuxarıda view menyusuna gir...orda show notification tray icon qarşısından quşu götür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 mehdi qaqash sekil ve ya video qoyda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGION of DARKNESS Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 aze_danger959-in dediyi ən yaxşı versiyadı yoxla olacaq))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 ...said ,buyur bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 aze_danger959 bilirem cox sagolsun amma dedim basqasinida deyerlndirim bu olmadi o olsun hesabi aze_danger959,Mehdi1996 ikivizede tesekur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 ...said , alındı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 azedanger dediyi yerde yaniki demisdi msconfigden bagliyim amma ora adi dusmemishdi (mehdi sen dediyin yerden eledim duzeldi tesekurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 ...halal xoşun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.