aze_danger959 Konu tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Ağustos 2012 salam dostlar mənə bu videodakı 27.30dəq dən sonrak mahnının adı lazımdır.zhazama ilə yolxadım amma tapa bilmədim.bəlkə adın bilərsiniz Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDD Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 bu mahnidi mence oxuyan gaydi deyesen =))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 MAHNININ ADI aziz san tropez youtobede varraxtar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eminharry Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YQJAWYLF-O8 bu ne mahnidi))))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 mahnın adını tapdığınız üçün təşəkkürlər.amma artıq buna qulaq asası olmadım.mahnıdakı gədəni görəndən sonra Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 Azisin gözəl mahnıları var özü gay olsada 2008 ci ildə eurovision bulgaristani təmsil etmisdi səsi gözəldi ancaq özü yaramır sizə bir mahnısını təqdim edəcəm gör burda qızdan necə oxuyur konsertdə.Heyf belə gözəl səsi var amma özü yaramır MAHNİ LİNKİ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.