TTuraLL Konu tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Ağustos 2012 salam mene adsiz mp3 leri tapmaq ucun program lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 ...Tunatic yükləyirsən...sonra mikrofonu kolonkaya yaxınlaşdırırsan (kameranın və ya qulaqcığın mikrofonu da ola bilər)...mahnı oxuyur və axtarış verirsən...həmin mahnını internetdən tapır... .. qeyd : bizim mahnıları az tapır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TTuraLL Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 cox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Mehdi maraqlı proqramdı tşk mikfondan işləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 ...X-Missiya , halal xosun.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 mənim üçün kim bu mahnının adını tapa bilər? çox axtarmışam tapa bilməmişəm Amerikan mahnısı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpqaqas Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 men yoxladim alinmadi qulagcigin microfonunu yaxinlasdirdim mahni oxuya oxuya ama deyir check you micrefone Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 mehdi1998, salam Kamran sene nece gundu wexside yazmag olmur axir mecbur olub bura yazdim.. Registry Victor barədə sual , File Scavenger-də problem bidene zehmet olmasa bu movzulara baxardin ikiside iwletdiyin programlardi fikirlewdim belke sen bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 ...xpqaqas , sən əvvəlcə mikrofonu yoxla... ...pusk-standartnıe-zvukozapis (mikrofon) sağı bas,raboçi stola yarlıq çıxart... ...sonra yarlığın üzərindən bas və proqram açılsın...mikrofonla danışıb qırmızı düyməni bas....zapis gedəcək...sonra yazdığın zapisi saxranit edib yoxla...gör səs çıxır ya yox... ...ondan sonra Tunatic proqramından istifadə et... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.