gurze Konu tarihi: 10 Nisan 2011 Paylaş Konu tarihi: 10 Nisan 2011 Salam dostlar. Netersiz? Yaxsisiniz insallah. Dostlar internetden KVFilistin endirmisem. Amma 6 hissedir mp4 formatinda. Men bu 6 hisseni nece birlesdire bilerem? Evvelceden derin minnetdarligimi bildirirem meslehetinize gore!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 GurZe: Eger profisyonal sekilde birlesdirmek isdeyirsinize Adobe Edition 3 proqramin Komeyi ile birlesdire Bilersen. Letitbit den yukle vp-i dan yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurze Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 Sagol dostum. TESEKKURLER!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 Men bildiyime gore o Part-lari nezedde tuturki 6 hissedendir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurze Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 Vusal dostum men kinonu downloudhelperle indirdim. her biri 19 deq. indi isteyirem ki bu kadrlari birlesdirim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 He sen online baxmisan oalri yuklemisen ok anladim... Amma oalri bitisdirmekden butov yuklemek daha yaxsi oalr hemde videonun keyfiyetide daha yaxsi olar.Onu birlesdir sonra aviye cevirsen keyfiyeti itecek.Onun renderide xeyli vaxt aparacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurze Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 He ay sagol... duz dedin. amma bu film butov indirmek linkini tapmadim. mp4 de endirdim indi sen veren TMPGing programla diske yazib dvd playerde baxmaq isteyirem. yani aviye cevirmirem. dvdim avini desteklemir. mp4 u destekleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 he sen onda avi-ye cevirme Kurtlar Vadisi Filistin (Mp4) Kurtlar Vadisi Filistin (Mp4) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurze Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 MUKEMMELSEN DOSTUM... SAGOL!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2011 Deymez... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.