•SaiD• Konu tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 1 Eylül 2012 Salam Sayt ehli menim format edende bulutuz taxili idi formatdan sora windows ozu bluetooth praqramini yazib men girdim alpanelde casib exit etdim baxin burada sora ise ora getire bilmedim ve hecne gondere bilmirem driveride tezeledim olmadi komeyinizi gozleyirem Onuda bildirimki sayta axtarish etmi amma menim movzuma oxsar tapa bilmedim hec blutuzun aca bilmirem sizden xaishim bu win 7 bulutuzu duzeltmekde mene komek edesinizz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Qaqaşdar mən bilən Bloothot - du Joystick di bunları kompa taxanda driver avtomatik qurulu yaza bloothootun diski olmaldıı özünün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 qaqash disqi vare amma nese yazilmir disk cizix cizixdi mehdi mene gelirki biler o cunki ondada bulutuz var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 ... format zamanı windows özü də bluetooth driverini qoya da bilər .qoymaya da... 1)sistemi geri çək...problem həll olmalıdır... 2)alınmasa IVT BlueSoleil proqramını yüklə...bu proqram əksər bluetooth driverlərini dəstəkləyir və geniş funksional proqram imkanına malikdir...alınmasa 3)blutooth dispetçer ustroystvadan sil.. Driver Pack Solition 12.3 yüklə...bluetooth taxılı vəziyyətdə bu proqramda driveri yüklə... ...qeyd : bluetooth-un marka və versiyasına görə də driver yükləyə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 oz bulutuzunu yazdim duzeldi her sey ucun tsk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Mən demişdim=) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.