Noname_445 Konu tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 1 Eylül 2012 Salam. Windows 7 də sistemi necə gei çəkirlər. Birdə geri çəkəndə heçnə silinmir? Torrent də gələn fayllarım yarıdadı onlar silinməyəcək? Köməklik edən olsa sevinərdim. Əvvəlcədən çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Sistemi geri çəkəndə yalnız sildiyin fayllar geri qaydır yeni yüklədiyin fayllar isə olduğu kimi qalır Əməliyyat sisteminin bərpası Bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 cox sagol ancaq bu win xp ucun du hec ne basa dusmedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Aşağıya düş Video dərslikdə yerləşdirmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 cox sagol ancaq bu win xp ucun du hec ne basa dusmedim. bu youtubdedi ellebetdeki kompda windows azdan basqa hec bir sayta girmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Xexe =) YouTube-a niyə girmir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 hec bir sayta girmir win azdan basqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Compun English Dilindədi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 rus Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Control panel - ə gir orda Pikotları kiçilt bu icon tap fso gir eşele berpa edeceysen özün=) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 ok cox sagol baxaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 ... hosts faylında yəqin dəyişiklik olub... elə olanda internetə girməkdə problem olur...bunu düzəltmək üçün hazır videodərsliyim var...yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 mehdi qaqas cox sagol dedim axi mende windows-az.com dan basqa youtube ye yada basqa sayta girmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGION of DARKNESS Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 fuad_mark mən eləmişdim win7-də amma məndə bəzi fayllar zədələndi ona görə çalış fors-major olmadığı təqdirdə bunu etmə yoxsa nəinki sadə fayllara hətta windows-un özünədə zərər vurarsan(başıma gəlib) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 mehdi qaqas girdi ancaq interent coooooooooooox zeifdi. torrentde guclu burada cox zeifdi. amma bayaq hec girmirdi necese girdi. LEGION of DARKNESS ok cox sagol fiki verecem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGION of DARKNESS Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 dəyməz dostum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 ...fuad_mark , halal xoşun... ...hosts faylında dəyişiklik olanda elə olar ki,heç 1 sayta girməz,elə də olar ki,bəzi saytlara girməz...və ya heç 1 sayta girməz konkret hansısa 1 sayta girərər.bu asılıdır orda yazılan ip-lərə və qoyulan filtrə...yuxarıda qoyduğum videodakı kimi edəndə bu problem düzəlir... ...internetin zəif olmasına gəldikdə,sistemi təmizləyin cclear və Registry Victor proqramı ilə.kompüterə restart verin...modemə də restart verin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGION of DARKNESS Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 mehdi1998 sənin o ekranda yaratdığın nə faylı idi və onun hostla bir əlaqəsi var idi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 ...LEGION of DARKNESS , host faylında dəyişiklik etmək üçün onu .txt faylına çevirmək lazımdır.elə olur ki,hosts faylını C:\\Windows\\System32\\drivers\\etc-də .txt çevirirsən və o avtomatik hosts faylına,yəni geriyə qayıdır.txt faylında qalmır ki,açıb içərisinə girib işləyəsən...videoda görsəndiyi kimi onu raboçi stola çıxaranda öz yerində kopyası da yaranır... ...onu raboçi stola atanda , txt faylına çevirirsən və o txt-da qalır...onun içində rahat dəyişiklik edib sonra yenə hosts faylına çevirirsən...sonra öz yerinə, C:\\Windows\\System32\\drivers\\etc-yə atıb ordakı hosts faylı ilə əvəz edirsən.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2012 win 7 yazanda 1 saat sora ancaq bu sayta girirdi basqa hecneye girmirdi sora neyise qurtdaladim dueldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mehdi qaqas haqqini halal ele. hec olmasa harasa girir qabaq hec girmirdi. cox sagol. qalan dostlarimizada eziyyet cekdiler haminiz sagolun. ALLAH razi olsun. dunen komp birden gicledi ona gore yaza bilmedim. uzrlu hesab edin. bax men ona gore hamiya deyirem ki original win 7 ve ya 8 alin. original olanda bele problemler olmur. bir tanis adam var onda win 7 originaldi rusiyadan getiribler onun ucun. onda hele bele problemler olmayib. deyir ki menim kompumda bele her cur problemlerin sebebi saxta olmasidi. microsoft obnovleniyada saxta windowslara zererli fayllar gonderir. ona gorede win 7 bu gundedi. yenede komeklik ucun cox sagolun. sistemi axirisi geri cekmeyi oyrendim cox sagulun haqqinizi hala edin ancaq yenede ele yavas giri her yere. cox yavas. hetta zaqrusqa o qeder gedir ki yuxum geli. bax o qeder. yenede cox sagolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.