Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Eylül 2012 Salamlar bu movzu evvel gormuwdum sadece men istediyim cavabi ala bilmemiwdim.Men bezi temalari orda didiyiviz usulda ustanovka eledim olmadi...Win7 tema ustanovka elemeyin rahat bir usulu yoxdu?.Istediyim temani qurmagin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 SkinPack CustoPack Bu 2 sayt tema üçün gəşəng saytlardı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 yoxee qaqam yukledim her tema ayri cur qowulur ele birwey elemek olurki necese edim.rahat qurum temalari? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 SkinPacks.com - da sadəcəexe tama faylını yüklə və işə sal Custo pack - da isə özü praqramı tapırsan onun - la tema əlavə edirsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 hm ok TWK bu kompumu ne gune qoyduyeeeeeee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.