Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Eylül 2012 Salamlar men kompa skin yukledim indi ise komp acilmir..Mende azerice idi.Yazilir Lutfen gozleyin ardi gelmir ekran qaralmiw fason olur gelir eleolur gelir.Acilmir komp..Indi ise safe ... nese soz var idi aciliwta ona verdim acdim.Indi neyleye bilerem kompu duzeldim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Yuklediyin Skini Sistemden Poz,Acilacaq,Eger Yene Alinmasa,f8 i bas, sistem qosulanda,orda startup repair adli yere gir,o acilisi duzeldecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 hm qaqam.yuklediyimi sile bilmirem neye gorese olmur.Hm obiri didiyivi edim baxim herweye gore sagolun.amma qaqam sen deyen sozude tapmadim...Aciliwta neyse 2 wey geldi..Biri start normally idi.Biri ayri wey idi vurdum obirine nese axtardi zad problem zad yazisi getdi-getdi axiri acildi .Insi ise skinleri silirem ne gundediler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Bezapasni rejimdə girib sil.(safe mode) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 hm safe modede girdim ama silmek olmurdu gicliyirdi komp..Mende o qeder sondurdum yandir o qeder ele eledim axirda didiki sistemdeki problemleri nese obwim nese yazi cixdi basdim problemleri axtardi 15 deq zad getdi axir komp yandi ve duzeldi..Eziyyet cekib bura gelenlerin ALLAH canini sag elesin.! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Düzəlməyinə sevindim.Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Komeyimiz Deydise Ela Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Gelmeyiniz bele komekdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.