Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Eylül 2012 Salamlar.Bugun kompumun bawina gelmeyen qalmadi .Skinler yukledim alem deydi bir birine hamisini sildim .Indi ise windows media playere girmir baxin bele olur. Buyurun wekil Bilen varsa yazsin! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Qaqas ancaq bu mahniya girmir yoxsa Basqalarinada ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 hamisinda..Winampla acir..Amma men windows media playeri istiyirem o hem yungul hemde rahatdi.Hemde windows media playerle videoda acirdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 qaqas senin onda media playerin zedelenib en yaxsisi sen internetden Windows MEdia player 11 yukle hem videoada acirhe mahni amma ozum Aimp3 isledirem o daha funksionaldir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 hm yoxdu axi internetde windows media player 12 men tapa bilmemiwem. tapdim yukluyurem diyir var sende yuklemek olmur.sildim yene ele diyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 1) CMD-ni administirator olaraq aç 2) regsvr32 jscript.dll, regsvr32 vbscript.dll yaz enter vur 3) Media playeri aç yoxla. Əgər işə yaramasa, directx-i, VGA driveri yenilə. alınmasa geri çəkməyi yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 qaqam sen diyenleri mende internetde gordum 2-cini eledim alinmadi 1-ci nece edim?CMD-ni administirator olaraq aç.Bunu nece hardan acim?.Mende azericedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 CMD-də kodu yazandan sora ENTER-ə vurursan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Iwledi qaqam.COx TWk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 dəyməz. Sən sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Windows Media Playeri sil yenidən yaz düzələcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 prablem həll edilib. Artıq şərhlər yazmayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.