Alxan Bayramov Konu tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Eylül 2012 salam men kaspersky yukleyerken sehven kaspersky explorer.exe faylini gosterdi mende hemin fayli sildim. sonra ekran itdi. bir teher dispetcer zadacdan system 32-ye girib explorer.exe faylina tiklayiram acilmir butun ekran itib. indi nece edim? explorer.exe fayli yukleyib atim system32 papkasina? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Kaspersky Explorer-i virus kimi tutmali deyil.Explorere virus salmisan yeqin. 1.kasperskini obnavit ele. 2.kasperskide Kompa polnu axtaris ver 3.kasperski virusu zadi tam silenden sonra Windows7 dise bu bolmede xeber ver Explorer.exe-ni qoyum Dispecernen at Sistem32-ye hecbir problem zad olmayacax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 qaqas mende explorer.exe fayli windows papkasinin ozunde papka kimi gorsenri indi onu system32-ye atsam duzeleer? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 antivirusnan yoxla sora at Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 antivirusla yoxladim virus tapmadi tulladim system32-ye yene tikladim explorer.exe ye yene osibka verdi oyda axsam vaxti geerey farmat edim !!! ele hirslendirir bu windows 7 heyif doy xp-ye??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 alxan-mennen sene meslehet kaspersky isletme. kompu pis gune qoyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 he indi farmat etmek istemirem sistemi geri ceksem duzeler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2012 boot-dan gir sistemi yoxla (diskle) eksik fayllari berpa edecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.