MEZHH Konu tarihi: 12 Nisan 2011 Paylaş Konu tarihi: 12 Nisan 2011 kaspersky üçün açar necə yaratmaq olar , bilən var? bəs rəsmi kod varsa onu açara çevirmək olarmı ? yada ki, qeydiyyat məlumatlarını formatdan əvvəl backup eləmək olur ? bilən varsa çox xahiş edirəm yazsın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 12 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2011 Acari yaratmaq nagil meseledir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 12 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2011 Bilmek olmaz belke eliye bildin,oxu gor neynirsen..... My Webpage Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 bəs açarları kimlər yaradır ki ? yəqin ki kaspersky özü 2000 günlük lisenziya yaratmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 2000 gunluk lizenziyalarin hamisi blok olub uje onu hazirlayan Ispan bir oglandi.Kasper ucun cracklerin coxunu o hazirlayir.Amma 5-6 ay isleyir crackler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 ....açar yaratmaqdan əvvəl proqram yaratmağı öyrənmək lazımdır....))))))))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 nəhayətki belə bir proqram tapdım. Bu proqramla istifadə etdiyiniz serialı və ya açarı yenidən .key formatında saxlaya bilərsiniz Yüklə Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 seven_birisi,məndə KAV 2012-di.Açarı çıxardım .key faylı kimi,sonra yenidən Kaspersky-ni onunla aktiv etdim.Açarı bloka saldı.Amma yenidən lisenziyanı silib kodla aktivləşdirdim,işlədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 tewekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 nurik, dəyməz Diesel, nədən olar bilmədim ) amma men dəfələrlə yoxlamışam prablem çıxmıyıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.