On_LiNe Konu tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Eylül 2012 Salamlar mən Darksiders 2 oyununu yüklədim belə səhv verdi.Oyunu silib təzdən yüklədim yenə belə səhv verdi.Mən Sleeping Dogs Limited Edition oyununuda yükləmişdim yenə eyni səhvi vermişdi Ekran Alıntısı.PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Microsoft Visual C++ 2010 yüklənməlidi X64 üçün yüklə X86 üçün yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Yukledim ancaq alinmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 nə yazdı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 msvcp100.dll faylını tapıb WINDOWS\\system32-yə atıb yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 proqram yükləndi? mayak deyən də budu, yüklə, zipdən çıxar. at system32 papkasına http://www.dll-files.com/msvcr100.zip?0WGiUCVMjX Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 said, prablemin səbəbini bilmirsənsə istifadəçilərə yanlış məlumat vermə. Şərh yazmağa məcbur deyilsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Cox sagolun bu dediklerivizi eledim duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Said Baxiram Bir Cox Seye Bilmeden Cavab yazirsan,Eger Problemin Hellin Bilmirsense Ismet Dediyi Kimi Cavab Yazmaga Ehtiyac Yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 On_LiNe, sən sağ ol. Düzəlməyinə sevindik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.