cr3ator Konu tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Eylül 2012 salam mende komp duzgun islemir hemde kohne windows xpdi men isteyiremki kompu tam yenileyim yeni windows yazim bunun ucun mene ne lazimdi ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Belə başa düşdüm ki, sistemi yeniləmək istəyirsən... Bunun üçün sənə XP diski lazımdı... Format etməlisən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3ator Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 xp diskim var ama ki kohnedide 2 ilindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Kompyuterin parametrləri yüksəkdirsə Windows 7-ni məsləhət görürəm buyur link Windows 7 Windows xp yazmaq isteyirsənsə sənə özüm işlətdiyim Windows Xp Sp3 olan linki təqdim edirəm buyur yüklə Windows Xp sp3 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Forumda olmalı idi... amma mən tap bilmədim... indi forumdakı dostlarımızdan biri tapıb verər yəqin ki... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 ...X-Missiya , linklərin 2-si də windows 7 -dir... Windows XP SP3 2012 + DriverPack Solution 12.3 R255 + Drivers Installer Assistant 3.4.12. ... torrentlə yüklə...driverləri yükləmək üçün də pack var içində... http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3913697 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Buyur yukle Windows xp sp3 bunu mende isledirdim indi win 7 kecmishem amma bu zordu gozu bagli yukle kompa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Bağışlayın Kopyalama səhvi olub düzəltdim yuxusuzluğun əlamətidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 ...ALLAH bağışlasın...böyük 1 şey deyil....mexaniki səhvdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 amma men sene men yerlesdirdiyim torent linki meslehet gorurem cunki o Windows xp sp3 Zver dvd di Zver dvd cox yaxsidi ustunde driverleride yukleyir ve icinde WPI 3.15 var isdediyin praqqram var wpi de ofis den tutmush hersey Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3ator Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 twkler her keeseee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 ....halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 komeyimiz deyibse bize xoshdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.