failsukurov Konu tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Eylül 2012 Azercell 3GMAX var mende, bawqasindan almiwam, yani iwlenmiwdi. men ele 3-4 gun iwletdim, sonra internete girmedi. getdim musteri xidmetlerine, dedi ki 15 manat borcuz var, odeyin sonra acilacaq, odedim, ve acildi, ele hemin gun girdim internete, seher girmek istedim alinmadi, yene ora getdim, dediki 6 manat borcuz var, dedim 1 gun erzinde nece ola biler bu? dediki yeqin videoya zada cox baxmisiz.Sonra da dediki 1 mb-i 40 qepikdir, mene de qeribe geldi bele baha olmasi. cunki men isletdiyim gunlerde 250 mb zad yuklenmisdi. bu da 100 amant edir, onda gerek menim 100 manat borcum olardi. ne ise men bu gun 10 manat verdim, 6 manat borcumu odedim ve 4 manatdiq da tezesin yukledim. menim sualim odur ki bu data cardda en serfelisini nece ede bilerem? bele borclu qalmaqla yoxsa istediyin qeder pul yuklemekle(kontur kimi). Hem de heqiqeten 1 mb-i 40 qepikdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Qardaş azercellin 3gmax apar tulla.Yaxşısı bakceellin limitsiz data kartını al.Həm sərəfəlidi həmdə yaxşıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 bakcelin sur@ datakarti yaxsidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 fapse data karti appar tulla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 qaqash sene tovsiyem get baglatdir o serf etmir adami soyana qeder el cekmiyecek bilirsen hansi serfelidi azersellde teze 3g max cixib pulsuzdu 10 manata 10 gb ozde her 1 mb ucun 1 qepikdi bax o serf eder amma gelek her ay 10 manatliq vurasan 10 ay erzinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
failsukurov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 nece baglatdirim? coxu bakcelli mesleehet gorur men de ele bakcelinkini alacagdim. prosta bunu mene pay verdiler mene limitsizi lazimdi, olcu ile olculeni yox siz mene demediz axi bunun 1 mb-i deqiq necheyedir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 musteri xitmedine get baglat/ge olmadan yoxsa sonra cerimesi 25 azn dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 kim pay verib ona qaytar yada denenki mene serf etmir get baglatdir mene gelirki 2525 stop yaib gondermelisen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 ...azərbaycanda data kart internet xidməti təzə açılanda yaxşı olur....1 az keçəndən sonra zayı çıxır... ...hal hazırda nisbeten en yaxşısı vodafone-dur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Data kart nədə basqa nəysə lazım deyil.Ən yaxşısı abunə olmaqdı yəni Modem al Bakida normal provayderlərin birinə qoşul qurtardı getdi rahat işlət.Həmdəki axır vaxtlar İnternet Provayderlərinin qiymətlərə aşağı düşüb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Heyif deyil, Bakcell? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Bakcell sur@ yaxsidi ammaki neynirsen Wi-Fi ile gir rahat isletde. Datakartin adi vare hara gedirsen yanindadi amma hecnedi hem baha cixir hemde hara gedirsene evde isletde. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.