busuper Konu tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Eylül 2012 Salam dostlar peyk antenalarinda kanallarin qurulmasi ile bagli 2 sualim var. Bizde peyk antena qurgusu neosatdir demek kanallari axtarisa verirem tapilir kanallar gosterir amma ele kanallar var tapmir meselen Azerbaycan kanallarindan ancaq xezer tv gosterir diger kanallarimiz ise umumiyyetle yoxdur yeni ki axtarish zamani tapilmir, mmkunse bilen desin bunun sebebi ne olar ve 2-ci sual beledir ki kanallarin qurulumu kodlari ne cur ustanovka edilir? meselen ans tv bele olmalidir TÜRKSAT 3A 10955,5 Mhz HORİZONTAL SR 2960, FEC 5/6 indi bu gosterici menuda nastroyka yerinde tapilir ya ne cur edilir mumkunse bu sorumlara cavab versez yaxsi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Krosnu Kanallarını ustanavit eləməyi bilmirəm amma azəri kanallarının kodları olan saytı sənə verməklə sənə yardımçı ola bilərəm buyur bax Krosnu Kanalları Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 qardasim tesekkur amma mesele burasindadir ki mene kodlar yox onlarin ne cur ustanovka edilmesi lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Orda manual search olmalıdı.Ordan yoxla gör alınacaq.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Bildim amma mən əvvəlcədən qeyd elədim bilmirəm deyə mən bacardığım köməkliyi sənə göstərdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Movzunun Bolmesin Duzgun SEc!Bu Seferlik Kecirem! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 axellis qaqam bolmelere baxdim amma televiziya ile bagli ele bir bolme tapmadim axi, ona gore de orda-burdan bolmesin secdim bes hansi bolmede acmali idim? X-Missiya he qaqam yene de tesekkur varin veren utanmaz deyibler sen de bacardigini komek etdin DieseL qaqam kanallarin axtarishin bilirem axtarish edirem kannallar tapilir amma bizim kanallari rapmir tekce xezer tv tapilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Manual axtarış etdikdə məncə əl ilə kodları daxil etmək üçün bir yer olmalıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 DieseL onu tapmadim qaqam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Proqramlar Bolmesine Yoxdu,Diger Bolmeler Ordan Burdan Bolmesi Olmalidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 axellis he qaqam bagisla men forumda ordan burdan sozun gorub ona gore bura yazdim sen deyenden sonra baxdim ki bu alt bolme proqramlara aid ordan0 burdan bolmesi imis Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Daha Diqqet Versez Yaxsi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.