damid_91 Konu tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Konu tarihi: 13 Nisan 2011 Mənə AİO da Progress1 qurasdirmaq lazımdır. Bu vidyoya baxin Men ne demey isdediyim burda acix aydin gosderirş BaxProsdu Mende hemin qayda ile gedirem alinmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Mende alindi.Eyni videodaki kimi etdim.Bi dene en axirdaki kodu yazmadim vso.Yeni HATA oaln kodu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Sende Aio nun Versiyasi necedi? mende (8) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Sənə bu" File.Copy " lazımdı yoxsa proqram yükləmək yeri?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Terlan orda zaqruska gedir ee. Winrari yukluyur. Mende isdiyirem ki Buttonu vuranda proqramin zaqruzkasi orda dolsun. He terlan File.Copy Deyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Burda numunə üçün proyekt var onu inceyeleye bilersen http://www.boxca.com/knv1bzr0s6od/ProgressBar.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 He Vusal Ele bunun kini seydi. Indi sinaqdan kecirdim sene bir soz deyerem. Cox sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.