sahin666 Konu tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Eylül 2012 Vue proqramini install etdim.Sonra aktivlesdirdim acan bele gelir ok vururam cixir. 1.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Open GL Funksiasi aciq Deyil Ona Gore ,VGa Driverin Yenilesen Yaxsi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 nece yenilesem yaxsi olar? Yeniledim yene ele gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Sekle Yeniden Baxdim,Nese Deyirki Unable Start Yani Proqram Senin Video karti ile uygunlasmir,Qosula Bilmir,Tercume Etdim bele mena verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 mende onu tercume etdim ele basa dusdum ama ne etmeliyem bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Bu Proqrami Kompuna nece defe yazmisan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 1 defe Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Ola Bilsinki Video Kart Ile uygunlasmir,Videokart kohnedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 mene ele gelirki mende 8 oldugu ucun islemir windows 8 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Aha,bax,8 hele butun vga ve cpular ile uygunlasmir.Yani hele bezilerin tam desteklemir,BIldiyin kimi Vga nin Shaderi,opengl si vertex vs. kimi elaveleri var,Windows 8 Demeli Sendeki Vganin Opengl si ile uygunlasmayib.Ondan Ola Biler Sahin men nece defe dedim axi Windows 8 hele yenidi o saat yukleyib sistemi yazmaq Serfeli olmayaq,Problem cox olacaqq, 7 ye qayit ,Saqqalimiz yoxdu deye sozumuz kecmir axi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Mende bir dene bunda problem yarandi.buna gore 7ye niye kecim.Basqalarinda yaranan problemlerin hec bir mende olmayib,heleki.buda problem deyil eslinde.yeni buc cur proqramlarin problemi olur herden Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.