Karb10 Konu tarihi: 11 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 11 Eylül 2012 Salam.Men Adguard proqramini axtarirdim.Tesadufen repackini tapdim.Proqrami yoxladim trial versiya oldu ancaq pronu yuklediyim saytda gordum yaziblar ki bu repack ancaq temiz sisteme yazilmalidi yeniki evvelden Adguard proqrami yazilmamis komp olmalidir.Indi ise pronu yukluyun yoxluyun gorun heqiqeten islekdi?ad guard Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TTuraLL Mesaj tarihi: 11 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2012 Resmi saytinnan yukle iwleyer Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2012 Isliyir e sadece full versiya lazimdi.Ona gore de bu repack bura qoymusam qardasdar yoxlasin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2012 men evvelceden yazmisdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 12 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2012 Adguard 1 illik pulsuz lisenziya Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2012 Tesekkurler Seven Birisi ne qeder vaxtdi bu pro ucun acar axtarirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.