Haggiskop Konu tarihi: 14 Nisan 2011 Paylaş Konu tarihi: 14 Nisan 2011 Salam.Bir dəfə yazdım silindi ikinci dəfə yazıram.Filmlərə subtitrləri necə yükləyirlər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TuRaL Mesaj tarihi: 14 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2011 filmə subtitr yüklənmir. üstündən yazılır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jafar519 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2011 filmin .STR formatlı subtitle-ni yüklə, sonra Media Player Classickin üstünə at işləyəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggiskop Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 media player classicin ustune atdim amma alinmadi.interneti elek velek eledim ve nehayet BS playeri tapdim alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.