elgunhesenli Konu tarihi: 13 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 13 Eylül 2012 Salam Bugün Avast internet security 2012 yüklədim. Yükləndiyi yerdə birdən Mavi ekran gəldi və kompyuter restart elədi. Açılandan sonra da nə avast düzgün işlədi, nə də internet açıldı. Bir sözlə kompyuterimi xarab etdi. Proqramı avast.com-dan yükləmişdim. Axırda Avastı Safe Mode-da sildim bir neçə dəfə system restore etdim və axırda düzəldi. Sizcə nəyə görə belə oldu? indi NİS 2012 işlədirəm. Ram 4gb Core i7 2.9 ghz VGA 1gb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 Ən yaxşısı Nod 32 və Kis 2012 antiviruslarıdı.Avast sistemini zədələyib amma adətən bu funksiya yoxdu antivirusda sistem file-larını silsin netersə olub silib sistem filelarını və bu üzdən açmayib sisten sende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgunhesenli Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 Amma hardasa 4-5 ay əvvəl də Avast free yükləmisdim. Onda ümumiyyətlə xarab etdi. nəsə bu avast menim komputerime yuklenmir duz emelli O ki, qaldı KİS və Nod 32 yə Nod 32 zeifdi Kis ise komputeri cox yorur adi vaxta Kis 220-240 mb ram isledir . Norton ise 20-40 bezen de 60-80 mb ram isledir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 Nod 32 zəif antivirus olsaydi dəyəri Pullu olmazdı nə qədər zəif olsada Avast-dan güclüdü və keyfiyətlidi.Sənin PC-na düşmür deyə bu o demək deyil ki, zəifdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 ...sistemə virus düşəndə əgər antivirusun onu silməyə gücü çatmırsa,kompüter elə vəziyyətə düşür...yəni virusa görə açmağa qoymur,silə də bilmir ki,sistem açılsın... ....internet məsələsi də,net-i filtrə qoyur...setavoyun svoystvasina girsən (TCP/pV4 olan yerə) orada avastı görə bilərsən....qarşısından quşu götürsən internetə girəcəksən... ...sonunda NİS 2012 v19.8.0.14 seçməyində düzgün qərara gəlmisən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgunhesenli Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Saghol Qaqas Bir dene fayl tapdim yoxladim Bilirem ki, heqiqeten virusdu. https://www.virustotal.com/file/bb2ed7fe9db8d5428fc287a963a8c17476f84a72ccbf4ab7 a42a04a4abd573c5/analysis/1347598765/ baxin Coxu virus tapdi amma avast,kasoersky,bitdefender virus tapmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 elgunhesenli-en yaxsisi norton internet security 2012 islet. cox super antivirusdur. meslehet gorurem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Malwarebytes' Anti-Malware proqramı ilə komputerini yoxla. çox gümanki bu troyan virusudu.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgunhesenli Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Sizce iobit malware fighter free yaxsidi yoxsa malwarebytes tecili komek lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.