Hacker-8km Konu tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 14 Eylül 2012 salamlar. bilmek isterdim komputerimde hdd 300gb-dir. istiyirem 1tb hdd alim. hard diski deyissem nece edim d dsikinde olan fayllar silinmesin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 əlavə dvd disk alıb ora göçürüb etsən silnməz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Aldığın 1 TB HARD DİSKİDƏ qoşursan PC-na köhnə HARD DİSKDƏKİ Məlumatları ora köçürdürsən.Belə ürəyin istəsə ikisini birdən işlədə bilərsən bunun üçün sənə SATA USB KABELİ və POWER SUPPLY lazım olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 aze danger-basa dusmedim elave dvd disk? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 aze_danger959,HARD DİSKİN kopyasını çıxartmaq üçün neçə dənə DVD disk almalıdırki bütün məlumatlar diskə sığışsın? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 X-Missiya POWER SUPPLY ned ?i SATA ni bilirem amma POWER SUPPLY yox maraqli geldi nedi o Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2012 Perexadnikdi iki HARD DISKI bir PC-da yerləşdirmək üçün buyur bax iki şəklin ikisinədə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 tesekurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 DVD diski 4GB-di C diskin kocurtmeye 50-60 dene DVD disk lazimdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.