Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2012 Salamlar mende skype de hecne ede bilmire.Ad yazmaq yeri gelmir skyp acilir abxin bele qalir...Hercur programlada temiz silmiwem yene eledi. Buyurun wekil Bilenler komek etse yaxwi olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgunhesenli Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Sen yaxsisi budur uninstall tools ile skype-i sil ve yeniden yukle duzelecek. Mendede olmusdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Araçlardan girib güncellenme kontrolu yap eləyib yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Qaqam .Hec ele soz yoxdu .Unistal tolls ilede silmiwem.Yene eledi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Arabesk rap mendede ele olub ne qeder ellesdim duzelde bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Səhv saldıme yardım dadı həmən dediyim söz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.