KymaR_ Konu tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2012 Hər kəsə salam mənə Quranın azəricə ətraflı tərcumə olunmuş elektron kitabı lazımdı bilən varsa linkini qoysun öncədən təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 program olsa olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 olar əsas olan içində azəricə başa düşülən formada yazılsın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 bunu tapdim bax gor isne yarayar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 işləmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 hmm bagisla bilmirdim islemediyini axtariram qaqas axi indi yukleyib baxdim acir... indi yoxladim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Məndə açmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Share.az-a qoyum belke ordan yukle mende acdi sureler hr sey acir ama faykin formati.chm formatindadi belke senin kompunda .chm fayllarini aca bilecek program yoxdu??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 ...buyur... http://www.boxca.com/sceku4s9nddk/quran-az.chm.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Hə xeyri yoxdu fayla girəndə srələr göstərir ama surəyə girəndə heç bir yazı görsənmir Переход на веб-страницу отменен Попробуйте сделать следующее: Повторите ввод адреса bu curdu heckim bilmir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Men de tapmadim... Sorry Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 buyur qardaş bir bunu yüklə bax inanıram çox faydalı olacaq Qurani Kərim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Çox sağlun hər birinizə Əsasda Amilə əziyyət çəkdiz Allah razı olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Ağabəy,dəyməz halal xoşun qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.