Emil082 Konu tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 16 Eylül 2012 Salam sizlərə bir sualım var çox lazımlıdır mənim üçün əminəm başqaları üçündə yararlı olar bu sual. Məndə 2dənə Notebook var biri Acer biri ise Asus.. bunlarin ikisində format elədim format eləyəndən sonra intrnetdən axtardım Acer üçün Lan Drivers tapdım yukledim işlədi.. Lakin Asus üçün nə qədər yükləmişəm müxtəlif saytlardan açmır. Yazıram belə bir problem ilə qarşılaşıram... ( The Realtek Netüork Controller was not found. If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable. ) bele yazı gelir dediyim kimi muxtəlif saytlardan yüklədiyim driverslerin Lan. hansın yukleyirem bu gelir. Nedəndir bu kim bilirsə xahis edirəm komek ederdi. İndiden Tesekkurler.. He birde mende ( Asus - K53S / Seriasidir ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TTuraLL Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 bunu yukle komp. u yeniden bawlat yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Asus - K53Ss (rəsmi sayt) burda əməliyyat sistemin seç, sonra lan bölməsin aç və ordan istədiyin driveri yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 ...Asus - K53Ss üçün istənilən əməliyyat sistemi üçün bütün driverlər.... http://notebookclub.org/drivers/asus/153-k...53sc-k53sk.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.