Həsən İldırımov Konu tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 16 Eylül 2012 salam baxın bu link vastəsilə azərbaycanın sayti olan badambura.com da siz gun ərzində 2 dəqiqə sərf etməklə 10 qəpik qazana bilərsiniz siz düşünəcəksiniz ki bu çox azdır amma onuda xatırladım ki bu pulsuzdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 boş şeydi yoxlamışam.1-ay gece gündüz vaxtını sərf eləsən ancaq 1 AZN qazana bilərsən ancaq Test etmişəm ona görə deyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 qaqa nəyi pisdi məndə bilirəm azdı ammaki birdə varki elə belə pul verirdə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Söhbət ondan gedirki çəkdiyin əziyyətə dəyməz ona sərf elədiyin vaxtı bir başqa işlə məşqul olsan ondan daha çox pul qazanarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 oda duzdu men gundə 2 defə girirəm elə belə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Özündə Allah şahidi ona görədə vaxtını daha sərfəli işlərlə və gəlirli işlərlə məşqul olmaqla keçirə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 mende o saytda var idim 1 ay her vaxtimi orda kecirirdim ve sonuda 3 manat qazandim bos seydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 guləşci,saidin dediyidə sənə sübüt olar artıq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 oki oki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 o saytda islemisem adam gec qazanir ancaq Burada reklama baxanda minimum 1 rubl yigib webmoneye vurmaq olur bu sayt da yaxsi verir Bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Elmar two dollarda men 1000 yigdim sonra hecne olmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Sahin, crash outda paypal ya da payza ile cixartdin pulu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 5-6 aydi Pending Cashout Requests bele yazilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Dostlar hamısı əlavə vaxt sərfiyyatı deməkdir boşuna özünüzə əziyyət verməyin bu saytların hamısı biznes məqsədilə yaradılıb və sayt adminləri istifadəçilərdən çox qazanır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Sesprint ve yaxud webmoneyue gonderilenler yaxsisdi.ordan qazanmaq olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 ən yaxşısı seosprint-dir... həm reklamlarla həm də çalışmalarla (zadaniya) pul qazana bilərsiniz... Amma çalışmalar üçün bir balaca rusca bilməlisiniz... bundan sonra gündə 50 rubl-a qədər pul qazana bilərsiniz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 qaqa necə edirsen ki onu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 güləşci,görürəm dediklərimdən heç bir nəticə çıxartmamsan əşi nəysə daha heçnə demirəm buyur yoxla gör bir şey qazana biləcəksən əziyyətinin itməsindən başqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 qaqam elə belə soruşuram onsuzda mekteb baslıyır vaxt var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 badambura.com-da olmusam 5-6 gun girdim sora daha girmedim cunki az pul verir. Mende seosprintde straf almisam zadaniya sef kecmisem onuncun mende limit 12 rubldu 12 rubl yigandan sonra ancaq 2 rublun goture bilirem budaki esiiii. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.