TΛNNΞЯ Konu tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 18 Eylül 2012 Salam dostlar Aprel ayında mən Advanced SystemCare Pro 5.2.0.223 proqramını tərcümə etmişdim dil faylın göndərdim rəsmi saytına bununla yanaşı İObit Game Booster 3.3.1 proqramınıda Azerbaycan dilinə tərcümə edərək göndərmişdim rəsmi saytına dil fayılların biraz çaxnaşmaya saldılar buna səbəb şirkətdə bir fransızın administrator olmasıdır Advanced SystemCare nin göndərdiyim dil faylında oşibka çıxartdı ama İObit Game Booster 3.3.1 proqramının Azer dil paketin qəbul etdi və hazırda proqram Azerbaycan dilindədə təqdim edilməkdədir ASC ın dil faylı qəbul edilməməsi ilə baölı mənə yenidən məktub gəldiki səhv var düzü biraz pərişan oldum ama bir üddətdən sonra qərara gəldimki Advanced SystemCare proqramını yenidən tərcümə edim göndərim belədə etdim proqranmın ən son versiyasın Advanced SystemCare Pro 5.4.0.257 yenidən tərcümə etmişəm səhvlər aradan qaldırılıb indi aşağıdakı testə baxın QARA XANA SİLİNƏN SƏHVLƏRİ GÖSTƏRİR QIRMIZI XANA DİL FAYLINDA OLAN SƏHVLƏRİ beləliklə faylda səhv yoxdur şəkillərə diqqət yetirin yeni tərcümə bunlardır Advanced SystemCare Pro 5.4.0.257 FULL AZE esas.png1.png 2.png 3.png 4.png 6.png 7.png 8.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Insallah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Insallah Qardasim qebul olunar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Tesekkur edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Insallah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Tanner, paylaşım üçün təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Kamran tesekkur edirem sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Insallah qebul olunar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 İnşallah əziyyətin boşa getməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Təbriklər. bəs məktubda səhvin harda olduğunu yazmırdılar ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 INwallah qebul olunar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Herkese minnetdaram Ismet demisdiler testde gostermisdi InshAllah 6 ci versiyani tercume edib dil faylin gonderecem vessalam cunki 6 versiya hele betadir hec bir dil fayli hele tercume olunmayib yalniz Engilish dili daxildir cunki bunun tercumesi vacibdir cunki deyisiklik 1 e 100 dur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Məndədə KMplayerdə bəzi xırda səhvlər göstərmişdilər.Ama sonrakı versiyada gördüm ki Azərbaycan dili də var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Artiq ASC6 Beta versiyasinin tercumesine baslamisam Inshallah nesse alinar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 İnşALLAH.Uğurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seyfo Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Uğurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.