On_LiNe Konu tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 18 Eylül 2012 Salamlar mən usb-yə sistem yazmaq istəyirəm.Vusalın qoyduğu proqramnanda elədim ancaq alınmadı. F12 ni basıram USB ni tanımır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 necə açmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Ele bilki men usb ye windows 7 usb tool proramiynan Windows 7 yazmisdim.Sondurub yandiranda F12 ni basirdim oradan floppy disk gelirdi onu secirdim format edirdim.Indi XP yazmisam ancaq usb gelmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 DEL və yaxudda F2 düyməsini basaraq BİOS-a daxil ol ordan ilkin yüklənməni USB CDR-OM qoy yadaki Pramoy Flaskartın modeli gələcək onu seç düzələcək anlamasan Şəkilli dərslik qoyaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 flaskart Floppy deyil. Vüsal dediyi proqramla yazdın? onunla yaz yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 usb multiboot 10 ile yukle problemsiz xp yazir ve acir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 seven_birisi Yoxlamisam alinmir. Birdene qalib USB Multiboot 10 onuynan yoxluyum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 OnLine-forumda axtar bu haqda movzular coxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 usb multiboot 10 ile bagli komek lazim olsa yaz komek edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Hacker-8km Qardas axtarmisam alinmiyib ona gore yeni movzu acmisam elbeg Owibka verireee secirem XP papkasini error verir: sehv.PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 birinci H herfi ile format edirsen 2. 1 reqemini basib enter vurub vindows diskini gosterirsen sonra 2-ni basib usb flash secirsen sonrada 3 basib enter vur yazacaq flashe Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Ele edirem ancaq owibka verir Mende sistem kompyturerin ozundedi papkani secirem ancaq owibka verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 he sende iso fayl-di? iso olanda onu deamon tools ile virtual disk ele sonra Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Yo ISO deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 bes nedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 ISO Dan cixartmisam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 iso ele sonra virtual disk ele usb multiboot ile yaz 100 faiz ishleyecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.